regn, regn och åter regn...

men va tusan, vilket skräpväder det är och har varit länge nu. Jag vill ha en solig och fin höst, så kort som den är innan iskylan och snön kommer:(.

Förhoppningsvis reder det upp sig snart så man frå njuta lite till av solen. Vad har ni gjort i helgen?

I fredags efter jobbet gick vi på la prima och käka ett gäng, trevligt trevligt. Sen somna man ovaggat tidigt.

På lördagen tog jag med mig Nelly in till stan för att göra lite ärenden, sluta med att hon vart kvar hos sin faster över kvällen/natten. Tog och mötte upp Anna på stan för en lunch på shanghai sen strosade vi runt och kolla på lite kläder ett tag innan man for hem. På kvällen där vart det en tur upp till Jessica i Borglunda för lite kortspel och vin, mycket trevligt! Man var lite seg på söndagen där men det gick över som tur var när man satte igång med städning av huset och tvätt/städ av bilen.

For in till stan och hämta Nelly på kvällen sen, hon hade sovit en natt hos faster utan napp så vi tänkte ta till vara på det och fortsätta med avvänjningen. Inatt gick inte sådär jättebra då hon var arg som ett bi och skrek, vaknade väl en 5 ggr under natten iallafall och var jättearg. Trösta kunde man ju glömma, vart hon bara ännu argare av.

Men men hon somnade om skapligt fort vid varje tillfälle iallafall. Bara se hur det fungerat på dagis idag nu då när hon inte heller får ha någon när hon ska sova i vagen. Man får hålla tummarna och hoppas på det bästa!:)


Nu har jag gjort ytterligare ett mascaratest för den som är intresserad, den nya produkten denna gång är Isadoras big and bold mascara. Enligt mig en sjukt bra mascara för en liten peng om man gillar mycket färg/volym!

Bilder nedan, den första till vänster är tagen efter en applicering bild 2, 2 stycken.
  

sen också lite bildbevis på att det faktiskt händer saker i badrummet hemma:)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0