Update!

 
Lillkillen växer så det knakar här hemma. Vägde i torsdags 4010g och har då ökat nästan halvkilot sedan födseln. Första veckan skenade han i längd med 4 cm och vi har nu inte mätt något mer sedan dess, men gissar på att han tagit någon cm till. Han siktar nog på och bli en lång och ståtlig en som far sin:).

Det har tagit lite tid och komma in i allt i och med att man har en till att ta hand om, men det funkar. Tyvärr blev både Nelly, Emil och Ante förkylda i dagarna vilket inneburit en något mer pirig bebis som haft svårt att komma till ro, täppt och magknip emellanåt på det. Skrikfest har vi upplevt och mycket mys då han som mest bara velat hänga på axeln då han inte sovit. :) Men nu börjar han bli lite piggare och så också gladare så det tackar vi för och hoppas det håller i sig:).

Lilleman har även varit ute på en riktig långtur med bil i och med att vi var tvungna att fara ner till Dalarna och ordna med bohaget efter min mormor som tråkigt nog gick bort på mors dag. En hel del stök kvar där dock men kommit en liten bit på väg iallafall.

Vi har fått så himla mycket fina kläder/saker till Emil, och blommor. Det tackar vi så hemskt mycket för!

Sköt om er allesammans och tack återigen till:

Faster Mirran med familj
Farmor Lena
Anna, Dennis och Isak
Sandra, Jocke, Lucas och Elsa
Jenny, Lillen och Jack
Ellen, Mattias, Nova och Alex
Åtegården
Marita, Lars, Mikke och Sara
Susanne, Monne med familjer
Fisken
Anki och Johan
Knasen
Crippe och Jessica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0