Andra chansen....

Dynazty

&

Lotta Engberg/ Christer Sjögren (för den äldre generationen;) )Men Danny Danny Danny.....vilken kille, och fan vilken bra låt;)Trevlig helg allesammans!

Härlig dag....

har det varit idag, gjort min insats för denna månad på dagis med alla ungar. Alltid kul att vara där, kan ju inte bli annat än glad i närheten av de små liven. Nu är det bara drygt en vecka kvar till festen, och jag längtar som en tok.

 Inte efter att fylla 30, absolut INTE för det är en fasa för mig att vara 30+, åldersnoja satan:(. Men ska bli jättekul att få träffa allt folk och röja loss! Pappa och brorsan kommer förhoppningsvis också till veckan och ska vara med, trevligt!

Festen till ära har jag införskappat mig en ny snygg klänning, svart med svart/vit randig överdel....just inget särskilt men den var jättefin på. Sen ett par höga pumps till det om jag får tag i ett par som är bekväma, sällan höga klackar är om det ej är kilklack. Men ska ge det ett försök iallafall.

Kommande helg blir det en hel del planering och inköp. Måste ordna grejer till bar/dukning och alla varor till maten som ska lagas. Det blir ett projekt att ordna mat till dryga 100 pers men det ska nog gå vägen, får en hel del hjälp av svärmor TACK för det!

Nå gott folk sista deltävlingen inför andrachansen och final i melodifestivalen på lördag. Jag är så sjukt sugen på att höra Dannys låt nu på lördag. Loreen har varit en solklar favvo sen den första deltävlingen men om det är som det sägs med Dannys bidrag att det är en kombo av Avincii, swedish house maffia och Chris Brown ja då tror jag det blir en tuff kamp dem emellan. Återstår att se vad slutresultat blir , ett som är säkert är iallfall att karln är jävligt trevlig att titta på!:)


Tippar redan nu jag på finalister, andra chansen väntar jag med tills imorrn när det släppt några sneak peaks;)

Finalister:

Charlotte Perelli

Danny

Sköt om er allesammans!!!

Schlager.....

Dags för helg...igen och såklart ännu en deltävling i melodifestivalen, vilka tror ni går vidare i detta startfält?;)

Jag tippar på:

Finalister:

* Love generation

* Molly Sandén


2:a chansen

* Andreas Johnsson

* Mattias Andreasson


Trevlig helg på er!!

Snart helg....

och ännu en schlagerlördag:)Vilka tror ni tar sig vidare denna vecka?Jag tippar följande:

Finalister:

Ulrik Munther och Timoteij

Andra chansen: Sonja Aldén och David Lindgren


Will se...:)

Sköt om er och trevlig helg!!!!

well,well....

Då var det snart dags för den första deltävlingen i melodifestivalen, som de flesta vet så älskar jag detta;). Vilka tror ni går vidare till final idag?Inte den bästa deltävlingen kanske men jag chansar på dessa:

Loreen (GRYM)

The Moniker

Sen har vi ju förvisso gaphalsarna Dead by April som säkert många kan rösta på, men personligen tycker jag det är på tok för hårt för att vara ett melodifestivalbidrag. Tänk om de bara hade kunnat lämna gaphalsen därhän så hade den varit betydligt bättre. Men, men....


Ha en trevlig lördagskväll allesammans!!!!
RSS 2.0