Biokväll...

Japp ikväll efter jobbet bär det av till stan för biotittande och middag med Sandra och Jocke. Ska bli sko...ska se den nya filmen "Patrik 1,5 ", verkar rätt skoj faktiskt. Innan dess skall vi avnjuta en biosupé på innefickan. Längesedan man gjorde ngt ihop nu så det ser man verkligen fram emot. Blir nog även den sista gången för mig på ett tag, snart bf-dags...å efter det kan jag inte tro det finns så mkt tid över för biotittande inte. Mest blöjbyten och nattvak, he he. Men mysigt det med. 

Blev en kortvecka för mig detta..sjuk mån-ons, för djävulsk ont i halsen. Man har ju inte världens bästa jobb för förkylning å halsont inte...sinkar en lite eftersom man måste kunna prata i telefon. Ni som känner mig vet ju att jag ta mig tusan ALLTID blir hes när man blir förkyld, märkligt det där.

Kollade nyss mailen på jobbet och fick mig en glädjande överraskning, lagom till i början av nästa vecka kommer min nya lur*wieeeee*. Då kan man äntligen fungera som vanligt igen...å förhoppningsvis dela med sig av lite bilder. Digitalkameran är ju trasig, den lyckades ju jag då ha sönder bara ngn månad efter man fått den i present av älsklingen. Fy skäms på mig!!Men den måste jag se till coh lämna in för reparation inan tösen kommer. Kan tro man vill ta bilder till förbannelse på de små "underverken". Hoppas nu ni alla får en fin och mysig helg, så ska jag se till och uppdatera bloggandet lite oftare nu framöver. :)

Förresten så tipsade Sandra om en rolig sida idag, där man kunde se hur ev framtida barn skulle kunna tänkas se ut om man matchade föräldrarnas porträtt med varandra. Så se här...vad tror ni, kommer vår lilla tös kanske se ut som enligt bilder nedan?;)he he he he


          
   

eller om det mot förmodan skulle bli en pojk något liknande detta:he he he, det var skoj minsann

ciao

Uppdatering är inte min starka sida:)

Fasen va dålig man är på och uppdatera sidan,ERKÄNNER:). Glöms av märkligt nog. Well,har det hänt ngt skoj den senaste tiden tro...nja inte så mycket mer än det vanliga. Full fart hemma med garagebygget som nu faktiskt ser ut som ett sådant. Kommer bli riktigt bra den dagen det står helt färdigt. Hebbe är här och sliter mest varje dag, duktig svärfar man har minsann. MIn lilla bejb är självfallet även han duktig*ler*. För övrigt har jag mest pysslat på inne, omöbleringar, påbörjat fixandet med det framtida barnrummet och diverse annat. Börjar så smått bli riktigt mysigt och ombonat...Vi var på föräldrargrupp förra veckan, vet inte riktigt om jag tror det var vår grej riktigt. Ett par mil ifrån Stugun med så känns som att det aldrig kommer bli av att man sitter och åker t & r  8 mil bara sådär när lillan kommit. Trist det inte blev någon grupp för oss "senisar" på byn, vore roligare det. Fast förvisso är vi ju ett gäng som fått/får barn detta år, så ensam är man ju inte iallafall. 

I torsdags var man iväg på ytterligare bm-besök, gick fint det. Har fått upp blodvärdet, å det var ju bra. Låg nästan på gränsvärdet till anemi sist så det var ju positivt att det gått upp. Å tösens hjärta tickade på fint..längtar sådant nu vi. Ska bli mysigt och snart få se henne. Redan så älskad och efterlängtad(jo syster jag förstår allt mer vad du menade med det:). Den gångna helgen har bjudit på lite blandad kompott. I fredags var både jag och ante så slut efter veckan att vi slumrade ganska ovaggat redan tidigt, orkade inte ta sig för något. Gårdagen ägnades det tid till å röja hemma, få lite städning gjord, senare på kvällen hade ante bjudit in till middag så vi blev ett par stycken. Tack Sara och Marita för den goda efterrätten,salladen och brödet*mumma*.

Ante och jag hjälptes åt med förrätt/huvudrätt som bjöd på toast med 2 olika röror, hel ugnsstekt lax, potatis och hemgjord hummersås. Kittlade fint i kistan det;). Men sen blev man lam minsann. Trött,trött...jag Å Marita intog "säckposition" i soffan ,med Dennis och Jonas medans resterande dukade upp för pokerspel. Vid halv 2 var det färdigt för kvällen fört en annan, då det blev sussa. Ante och co for iväg på kalas dem, å för dem var det inte "natt" förrns halv sex. Trots dessa timmars sömn man fått så är man inte pigg alls, förkyld och så känns det som man har taggtråd i halsen*blääää', hoppas det ger sig,vill inte bli sjuk nu. Ha d gott allesammans!!
RSS 2.0