Födelsedagsfika.....

inplanerat imorgon kväll men skjuter på det till söndag då lillan ännu är lite småkrasslig. Så den som vill komma och fika på söndag kl 14 är välkommen. Ni kan ju höra av er här eller via sms någon dag innan, så man vet ungefär hur många som dyker upp:)


natti!

Bloppis




mörkblå levi´s jeans (slimfit) med låg midja. I nyskick!stl: 26/34 säljes för: 100:-

24/2

En ganska vanlig dag som synes, men trött som få och less på denna förkylning man dragits med ett par dagar nu. Snuvan går an men hostar alltid så himla länge när jag är förkyld,så det sätter sig på rösten. Hoppas det ger med sig snart...

Stackars Maja är hemma och sjuk nu med, tomt på jobbet gumman...KRYA på dig!

Snart helg igen då, känns som lite vila skulle sitta på plats efter 2 ganska intensiva veckor med resan hem och jobb. Men ska iallafall bjuda på lite middag hemma lördag kväll och kanske blir det något glas vin till Mellon med:)

Tänkte tipsa om lite bra produkter nu igen:)testar många olika märken men tänkte dela med mig av vad jag använder just nu.

Mascaran jag använder just nu är Yves Rochers "lash plumping mascara". Ger jättebra färg, volym och längd. Smetar eller klumpar inte och håller länge. Priset är skapligt också, kostar: 109:- nu på deras hemsida men ordinarie pris är ca 200:-. Mycket prisvärd och håller vad den lovar!




Dagkräm från Avon, ett amerikanskt kanske inte så välkänt märke i Sverige men de har superbra produkter!!

Min favorit just nu är denna: 



    Detta märke kan man mig veterligen inte få tag på i Sverige någonstans men de säljs en hel del produkter via ebay och tradera. Har provat en annan av deras cremér förut som ingår i deras solutionserie, och även den var grym!Denna som jag provar nu funkar som både återfuktare samt reparerar vissa solskador och annat som kan börja synas kring 25-30. Den bleker bort pigmenförändringar m.m utan att skada huden eller göra så att den känns stram/svider. jag har superkänslig hud och den funkar prima på mig.


Vad gäller rengöring så använder jag just nu yves rochers pure camomille 2-1 som både är rengöring/ansiktsvatten och kan användas uatn att man behöver efterskölja med vatten om så önskas. En billig och bra budgetvariant för de som inte vill lägga större pengar på detta. Min absoluta favorit för övrigt är ju cliniques liquid facial soap som ingår i deras 3-stegsserie. Mycket dyrare men är den bästa jag använt någonsin! 

Sist jag gjorde en beställning från www.eleven.se fick jag även ett produktprov på Håkansson"the oil". En dryg och jättebra kroppsolja som återfuktar och ger lite lätt skimmer för den som gillar det:). Den är rätt dyr dock drygt 500:- för en flaska på 100ml men den lever upp till vad den lovar så kanske värt det i längden.

 


Må så gott allesammans!!!





När kommer värmen??

Vad jag längtar efter våren nu...den får jättegärna komma nu redan. Så less på de temperaturväxlingar som råder. Längtar efter plusgrader, sol och barmark.

Tanken var ju att vi skulle försökt ta oss iväg på någon solresa här under senvåren. Men verkar som vi får lägga det på hyllan ett tag nu när man funderar på bilbyte och renovering hemma.

Men men kanske blir att man tar sig iväg någon vecka till hösten istället. Vore skönt med lite sol och värme...dricka paraplydrinkar och ligga på stranden och gassa:)

Huuh nej förresten man ska ju inte sola om man inte vill få rynkor...och jag börjar ju bli gammal nu. Fy jag har börjat få riktig ångest över att det är så nära till 30 nu. Men som sagt inte mycket och göra åt den biten inte..bara och acceptera.

Tänkte väl kanske försöka få till en smörgåstårta till nästa vecka, bjuda på lite fika hemma tisdag kväll för de som har lust?.

I vanliga fall skriver jag aldrig några listor eller dylikt för vad jag önskar mig, för brukar aldrig vara något speciellt. Men nu har jag faktiskt en liten ihopknåpad en;)

* Svarta träningsbyxor, med bred midjemudd. Stl 34/36 eller xs.


* Baslinnen svart/vitt i stl: 36/S



* Sara knitted sweater, (gina) färg aprikos stl: S

* Brunt/cognacsfärgat flätat smalt bälte stl: 75

* Presentkort på www.jfr.se

Snart slut på dagen..härligt väder ute så passa på och njut kära vänner!!:)





På hemmaplan igen...

Ja då var denna resa avklarad då. Vi har haft det jättebra om än stressigt. Mycket som skall hinnas med på bara några dagar men vi klarade det bra:).

Har träffat några vänner, farmor, syster med familj, brorsan, Alvin och Alex. Hann också med en utekväll med min kära vän Emma.

Nelly har haft jättekul med sina kusiner och har jagat runt folk så de varit alldeles slut, he he:)Mycket energi i den lilla kroppen minst sagt.

Resan ner gick bra men vart ett stopp på motorvägen på dryga timmen p.ga en olycka. Hemresan var rätt jobbig då det var glashalt bitvis och så har man dragit på sig en dunderförkylning. Men, men vi tog oss hem helskinnade iallafall.

Blir en lugn vecka nu med mys på hemmaplan och jobb. Till helgen blir det väl mellon på lördag och så ska vi nog få lite middagsgäster. Trevligt och alldeles lagom efter förra veckan.

Vad ska ni göra i helgen??


Lite bilder från helgen nedan


      




   


  

  



  




Sista dagen för veckan....

på jobbet idag. Sen bär det av hemåt några dagar, ska bli kul och få återse nära och kära igen. Senaste nytillskottet i lillans kusinskara har nu anlänt. Lilla Ines föddes den 10/2, och hon är sååååå fin. GRATTIS älskade syster med familj!

Så det blir en tur till Norrköping för att hälsa på när vi kommer hem. Ska också försöka hinna med en tur in till Katrineholm och hälsa på lite vänner.

Hoppas på att väglaget är under kontroll när man ska åka neröver, men som det ser ut ska det ju iallafall fortsätta vara kallt och det är ju alltid positivt.

Bilen ska bara fungera, det tar jag för givet. :)Förhoppningsvis blir det en ny en inom kort så man slipper vara orolig över om det ska hända något eller ej hela tiden:(

Just nu håller vi på och spanar på om det går att ta in en från Tyskland med mellanhand som fixar allt. Ser rätt lovande ut, men så få på marknaden som gått några hundra mil ,vilket verkar vara ett krav för import. Men men vi ser vart det leder framöver, och om det blir något passattillskott i familjen Jakobsson/Detlofsson eller ej.

Nej men då var det dags för eftermiddagens fikapaus på jobbet då...CIAO!


   Lilla Ines:)




Helgen.....

den gick fort men hunnit med en hel del ändå. :) I fredags vart det mys på hemmaplan med lillan. Beställde pizza och titta på tv. Sambon var på pokerkväll med grabbarna. I lördags var vi in till stan för att kolla några bilfirmor. Vi fick även provköra vår drömbil, demon av nya passaten.

 Sjukt fin bil, sambon vart lyrisk över att provköra;). Själv vågade jag inte, inte denna gång iallafall, he he. Men blir det så att vi vill ha en sån ja då ska jag självfallet köra innan några papper skrivs.

Det är en hel del och tänka på innan man fattar ett sånt beslut ,men efter vad vi räknat på hitills så kan det i slutändan kanske bli aktuellt iallafall. Skönt med skattebefriat 5 år, halverad bränslekostnad och kanske en fjärdedels kostnad för försäkring än hur det ser ut idag. Nåväl nog om det, får se hur det blir som sagt.  

Lördagkvällen spenderas delvis hos svärfar där vi kollade på lite hockey. Sen var vi och åt middag på La Prima(IGEN) inte bra med massa skräpmat. Men men ska bli bättring med sånt framöver:)Sen gick jag och Jenny till Sara där vi tittade på schlagern. Go Danny!!hans låt var riktigt bra....

Vid 1-tiden gick vi vidare för ett stopp hos Sandra och co. Satt och surra en stund..när kl var 2 hade vi tankar på att dra oss hemåt men så vart inte fallet. Då vart det vidare transport till Ingela och Anders där vi vart kvar till 5!!!Så man var inge vidare pigg igår morse när man vaknade 9 och inte kunde somna om:(Men det var det värt, himla trevligt så tack Sandra/Jocke, Ingela/Anders och Sara för den kvällen!:)

När man hade piggnat till skapligt igår gick vi ut hela familjen, slutade med korvgrillning och lunch ute hos Petra och Jonasson. Supermysigt och skönt att sitta ute när man inte var toppenpigg just. Var egentligen tänkt att vi skulle gått på lille Leos födelsedagskalas med, men lillan kunde inte sova något på dagen och var jättetrött. Så vi fick hoppa det denna gång tyvärr:( Men han fick iallafall en snygg polispyjamas av Nelly i present:) 

Angående den pågående bloppisen så har jag nu ytterligare en klänning till försäljning. Den är plommonfärgad,storleken är 36 och den är endast använd 2 ggr. Supersnyggt fodral i satintyg. Dock en aningen stor 36 så sitter nog bäst på en 36/38.

Pris för denna: 100:- (se bifogad bild)

Ha d gott allesammans!



En bra dag....

Detta har varit en låååång relativt tung vecka men idag känns det som vanligt igen:)Några lediga dagar väntar nu, skönt.

Inga speciella planer i helgen mer än att vi skall ta en tripp in till staden imorgon. Funderar på ett eventuellt bilbyte och ska kolla upp vad det finns för alternativ:) Tanken är fyrhjulsdrivet iallafall med tanke på det väglag som råder häruppe om vintrarna,att kunna ta sig fram på ett säkert sätt. Sen får vi väl se vad det blir i slutändan.

Ikväll blir det förhoppningsvis någon god mat och kanske trevligt sällskap av maja med familj:)

Trevlig helg allesammans!

Bloppis...del 2

Då jag fått förfrågan gällande tidigare inlägg avseende bloppisen vill jag bara meddela att den röda respektive korallfärgade klänningen numera är sålda.

Nedan följer ytterligare objekt som finns till salu nu:)

1. Blommig klänning i trikåmaterial. Grå/lila i botten med rosmönster. Storleksmärkt S/M men är som en 36:a. Öppen i ryggen med rosettdetaljer. Superfin bara använd 2 ggr.

Pris: 100:-

2. Bruna platåsandaletter. Dyra i inköp, bara provade då de ej passar mina fötter. Stl: 38

Pris: 200:-


3. Svarta kilklacksboots med dragkedjedetalj. Använda en kväll några timmar, passar inte mina fötter:(Stl: 37, nypris dryga 400:-

Pris: 200:-

4. Vit mc jacka i kort modell. Vaxad bomull med lätt lyster i tyget. Engelsk stl 8 men motsvarar en svensk stl: 36. Nyskick.

Pris: 100:-



     
RSS 2.0