Det börjar ta sig...

jajjemen, nu börjar badrummet äntligen ta form ordentligt. Kaklet är uppe och klinkers nyligen lagt, då var det bara sluttampen kvar i form av installation av det sista i form av möbler, toalett, badkar, dusch och så ska vatten och värma kopplas på. Kommer bli såååå fint och vi är supernöjda!:)

Möbel har jag hittat på nätet eller rättare sagt 2 som jag tycker är sååå fina, bara se om sambon tycker detsamma. Hoppas, hoppas!

Under tiden vi väntat på att få hjälp med badrummet har det hunnits med en del annat, vårt nya sovrum är i princip klart. Saknas bara lite gardiner, belysning och skjutdörrarna till garderoben vi köpte på Ikea. Trist nog var de separata och ingick inte vid köpet varpå vi nu står tomhänta. Men detta skall beställas till veckan i samband med order av inredningen till det renoverade rummet på nedervåningen.

Denna vecka har som de allra flesta gått vääääldigt fort, jobbat och gjort insats på dagis. Det blir nog en helg med massa pyssel i huset för oss. Sambon har jour så mycket mer än det blir det nog inte i helgen.

Vill iallafall önska er alla en bra helg oavsett vad ni hittar på, må den vara lääääänge!:)


Sköt om er!













regn, regn och åter regn...

men va tusan, vilket skräpväder det är och har varit länge nu. Jag vill ha en solig och fin höst, så kort som den är innan iskylan och snön kommer:(.

Förhoppningsvis reder det upp sig snart så man frå njuta lite till av solen. Vad har ni gjort i helgen?

I fredags efter jobbet gick vi på la prima och käka ett gäng, trevligt trevligt. Sen somna man ovaggat tidigt.

På lördagen tog jag med mig Nelly in till stan för att göra lite ärenden, sluta med att hon vart kvar hos sin faster över kvällen/natten. Tog och mötte upp Anna på stan för en lunch på shanghai sen strosade vi runt och kolla på lite kläder ett tag innan man for hem. På kvällen där vart det en tur upp till Jessica i Borglunda för lite kortspel och vin, mycket trevligt! Man var lite seg på söndagen där men det gick över som tur var när man satte igång med städning av huset och tvätt/städ av bilen.

For in till stan och hämta Nelly på kvällen sen, hon hade sovit en natt hos faster utan napp så vi tänkte ta till vara på det och fortsätta med avvänjningen. Inatt gick inte sådär jättebra då hon var arg som ett bi och skrek, vaknade väl en 5 ggr under natten iallafall och var jättearg. Trösta kunde man ju glömma, vart hon bara ännu argare av.

Men men hon somnade om skapligt fort vid varje tillfälle iallafall. Bara se hur det fungerat på dagis idag nu då när hon inte heller får ha någon när hon ska sova i vagen. Man får hålla tummarna och hoppas på det bästa!:)


Nu har jag gjort ytterligare ett mascaratest för den som är intresserad, den nya produkten denna gång är Isadoras big and bold mascara. Enligt mig en sjukt bra mascara för en liten peng om man gillar mycket färg/volym!

Bilder nedan, den första till vänster är tagen efter en applicering bild 2, 2 stycken.




  

sen också lite bildbevis på att det faktiskt händer saker i badrummet hemma:)














Snart helg...

För min del redan imorgon och fram till och med tisdag morgon. Imorrn far jag och Nelly neröver för att träffa lite släktingar men sedan också för 30-årskalas och bröllopsfest kombinerat.

Ska bli hur kul som helst, även om det nu känns lite väl kort bara över helgen.

Blir tidig start imorgon så man kommer fram skapligt, lär ju iallafall får räkna med 7-7,5 timme med ett stopp. Pust, lång resa men det är det värt:)

Så ikväll blir det inte mycket mer än att tvätta, packa och städa undan lite så är man redo för avresa sen. Hoppas verkligen vädergudarna är på min sida så man slipper spöregn bara.

Det är denna brutta nedan och hennes Johan som slagit till och gift sig i smyg:)

GRATTIS igen till er båda!!!




Antar hon kommer vara på detta humör så även på lördag!;)

Hosta från helvetet....

Ja den har man då åkt på nu....rejäl träningsvärk i magen men det är ju iallafall ett gott tecken det:).

Jag och lillan tog och försov oss lite imorse. Vaknade straxt innan 8, så det var ingen idé och stressa bort på dagis då, hade vi ändå inte hunnit i tid till frukost där. Så för lilltösen vart det frukost hemma idag.

Snart är halva veckan gången, på fredag blir det en tripp söderut för att fira bröllopsparet Anki och Johan:)Ska bli himla kul om än att det blir en stressig helg när man bara kan vara kvar några dagar.

Får man se hur långt de har kommit med badrummet när man kommit hem, skulle börja kaklas i veckan nu så har man tur är mycket gjort till nästa vecka. var te stan i helgen också och köpte tapeter till hall/ingång och vårt sovrum med så de ska förhoppningsvis också hinnas med denna vecka. Man börjar så smått se ljuset i tunnel,skönt skönt.

Avslutar detta inlägg med att säga stort grattis på födelsedagen till min svärfar idag!!!Hipp hipp hurra för Hebbe!

Lite bilder nedan på val av tapeter samt eventuell badrumsmöbel som vi tittat på:)


Ha d gott!




       








RSS 2.0