lördag kväll....

och jag sitter och dricker ett glas vin. Lillan slocknade för en halvtimme sen och har ännu ej vaknat ngt. Skönt det, första inskolningsveckan på dagis har resulterat i mycket oro/nya intryck i kroppen på den lilla tjejen.

Har som mest varit pirig och haft svårt å varva ner. Men kanske det börjar ge med sig nu, och att hon är på väg och bli sitt gamla jag igen:)

Det har tydligen gått bra på dagarna iaf och hon har anpassat sig bra till dagismiljön,känns toppenbra och bra att hon har så kul som hon har med alla andra småttingar. Börjar bli en stor tjej mammas lilla ögonsten,mysigt.

Denna vecka har gått riktigt fort, tyckte nyss det var måndag jag. Kommit igång rätt bra på jobbet ändå och det börjar så smått kännas som vanligt igen efter v 4. Kommande helg väntas företagskalas i Storlien, som man självfallet hoppas blir en oförglömlig resa:)

I veckan fick jag gå å klippa mig hos Angelica, vart supernöjd(tack tjejen),halva tyngden försvann...hade ju blivit på tok för långt. Men nu är man iallafall nyfriserad och så la jag i lite färg och slingor själv idag så nu ser det ok ut igen.

Imorgon ska jag ta med mig familjen och åka på barnkalas på hasselmon, lilla Silje som tagit och blivit 2 år gammal GRATTIS...oj oj oj vad tiden går fort. Så det ska bli trevligt och surra lite med lite vänner och låta barnen leka av sig lite. Förövrigt händer nog inte mycket mer denna helg mer än lite pyssel och städning också.

Jo just det ja, nu har vi tagit och beställt en ny liten sittvagn till lillfisan, fick bli en snygg liten mörklila sak...bifogar bild nedan;)

Ha d gott allesammans och godkväll!

Matt i kroppen....

Förkylningen verkar inte vilja släppa sitt grepp om mig. Nu inne på v 5 och blir inte bättre. Har nu istället febertoppar av och till, ständigt trött,yrslig och allmänt ont i kroppen. Pratade med vc igår, såklart kunde de inte hjälpa en då det inte har några tider eller någon läkare på flera veckor. Helt galet....

Ringde då Hammarn idag och försökte få hjälp där men där var det så lång telefonkö, satt dryga 10 minuter och väntade (notera att de sades man var nr 1 i kön),var dessutom på jobbet. Blev så arg så jag la på, får prova igen imorgon bitti.

Förhoppningsvis kan de hitta vad som är fel. På fredag hade vi ju planerat tjejkväll i stan, ska vara hos Frida innan utgång är det tänkt. Ska bli jättekul, å nu när man sett fram emot det i drygt 2 veckor så ska inget få stoppa de planerna. Om jag så åker på någon antibiotikakur tänker jag iallafall åka in och ha trevligt.

Varit lite låååånga dagar på jobbet denna vecka då det tjorvat lite, men förhoppningsvis går de 2 återstående dagarna lite fortare. Idag är jag ensam hemma, lillan är med pappa sin hos "gammelmomma" och "moffa":)De blir kvar där inatt så då får man extra stor sovplats,dock brukar jag ha en tendens till att sova dåligt när jag är ensam. Konstigt det där.

Men imorgon kommer lillfisan hem igen så man få gosa lite, hon är så mysig lär sig nytt hela tiden. Nu har hon sitt lilla egna mys med sin pappa också, gnussa näsa mot näsa...ser supermysigt ut. Å så gillar hon att kramas, mammas lilla tjej börjar bli så stor. På måndag börjar dagisinskolningen och det känns lite konstigt,redan så stor...tiden flyger fram verkligen. Men jag gläds med henne som får ut och träffa massa andra barn och lära sig nya saker.

Hon är ju just inge blyg alls,snarare tvärtom så jag antar det lär bli några duster småbarnen emellan i början. Många tjejer med så det ska bli intressant minsann, he he.

Ne nu ska jag slå på en film,lägga mig i sängen och bara va.

På återseende...





på tiden...

att man uppdaterar lite:)Nyårshelgen var toppen, vi hamnade ju i fjällen tillsammans med riktigt härligt gäng i knasens fina stuga. God mat och dricka, har bastat,spelat spel och bara varit.

Riktigt skönt,Nelly fick vara med sin faster och kusinerna 2 nätter och hade även hon det mysigt. Kul för henne och få leka av sig lite. Har nu jobbat drygt en vecka, var kul att komma tillbaka och man blev lite förvånad över att mycket fortfarande fanns kvar. Trodde man skulle ha glömt allt i princip...dock så känns det som om det går lite upp och ned från dag till dag. Ena dagen kan det gå rätt bra medans man nästa dag bara vill banka huvudet i väggen. Men skam den som ger sig det släpper väl tillslut:)

Nelly blir bara större och större, hon pratar mest hela tiden nu...favoritfrågan är "vad är det där" och så pekar hon på i stort sett allt runtomkring och vill veta vad det heter. Sötfisen, dock har hon även börjat med bus. För några dagar sen hade hon rackartyg för sig och jag skulle då förklarar för henne att så fick man inte göra. Varpå hon kontrade med att mima "bla bla bla", sicken skitunge...å svårt då att hålla sig för skratt.

Det är söta de små minsann, de är nu drygt 3 månader kvar tills brorsan får sitt första barn ska bli mysigt att åka hem ett par dagar då och snusa på bebis igen:)Har man ju glömt hur det var nu....

Till helgen blir det lugnt, bara mysa med Nelly och försöka ladda om inför kommande vecka. Då till helgen ska vi antagligen dra ihop en tjejkväll igen, med middag och utgång. Får se hur det blir

Sköt om er!!!








RSS 2.0