Söndag...

Ännu en helg till ändå, har haft pappa, brorsan och hans tjej här över helgen. Mysigt har det varit men nu har de åkt hem igen, man hinner inte med så mycket på bara några dagar men vi har iallafall tagit en stadstur, och igår var vi upp till vindskyddet några timmar och grillade/fiskade.

I torsdags var vi till bm för koll av bebben igen, lite lågt järnvärde och blodtrycket är även det ganska lågt vilket kan förklara mina yrselattacker som kommer då och då utan förvarning. Men det är bara till och ta det lugnt och öka doseringen med järnet så borde man väl få bukt med en del av besvären iallfall. Lillkillen i magen lever om som tusan iallfall, och sparkarna som han får in mellan varven kan göra riktigt ont. Men det är mysigt samtidigt, på onsdag går jag in i v: 26, helt sjukt vad tiden går fort. Viktmässigt har jag inte gått upp mer än 6 kg hitills vilket känns märkligt, 4 kg mindre än med Nelly vid samma tid så det kan helt klart skilja sig från en graviditet till nästa. Något som inte skiljde sig var dock magmåttet, ligger även denna gång högt över normalkurvan, snudd på den övre. Förhoppningsvis är det något som kommer stabilisera sig mot slutet, annars kan man nog förvänta sig en bebis på närmare 4,5 kg om man går tiden ut. Vemodigt och känns sådär med tanke på hur det blev med Nelly när hon föddes, och att man denna gång inte kan ta ryggbedövning och lustgasen mår jag ju skit av. Så man får nog bara helt enkelt förlita sig på att det blir en smidig och snabb förlossning trots en ev. stor bebis. Hoppas:)

Sista schlagerdeltävlingen gick ju av stapeln igår. Som man skrivit så mycket om tidigare så är jag såå besviken på startfältet i år. Flera "bättre" låtar har åkt ur eller inte ens tagit sig till final. Sverige lär nog inte kunna briljera med en superplacering ett tredje år i rad 2013 men förhoppningsvis kan vi väl ändå skicka en artist vidare som kan fungera skapligt i Europa.

2: a chansen hoppas jag skickar vidare 2 av dessa 3: Tone och Erik, Anton Ewald eller Robin Stjernberg.

De är bra alla tre så är svårt att välja bort en tycker jag, någon som däremot växer mer och mer är enligt min mening Robin. Han är grym och sjunga och låten är helt ok. Anton är underhållning och kul och titta på och Erik och Tones låt är mysig på något vis och även de fixar sången helt ok. Ne inte det lättaste och välja en favorit men hoppas innerligen att inte Sverige röstar fram något man får skämmas för. Det kan andra länder ordna:).

Lyssnat en del på de låtar i övria Europa som tagit sig vidare. Överlag känns tävlingen som den befinner sig på en bra låg nivå i år. Inget av grannländerna verkar heller ha hittat någon riktigt bra låt. Hitills av de man hört så känns det som om Tyskland kan ligga bra till, de har i år sångerskan från Cascada och en låt som är helt ok.

Nepp, söndag eftermiddag och dags och ta tag i lite småplock här hemma och förbereda inför middagen.

Sköt om er!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0