sjuk, sjuk, sjuk....

Huuh, dyngförkyld och allergi på det..inte bra. Vartit groggy mest hela dagen idag:(. Vill inte ta några tabletter heller, för då blir man ännu tröttare, än man redan är av graviditeten. Får funka med droppar och spray tillsvidare. Skönt iallafall att värmen är på väg tillbaka. Sommaren är såååå välkommen. Nå hur ska man sammanfatta helgen, i fredags vart jag och äsklingen till stan för att för första gången få se våran lille.

Ååh vilken grej, häftigt minsann och tårdrypande vackert. Blev så glad att få det svart på vitt att det verkligen är någon därinne, tårarna var inte långt från att sippra över i ögonvrån. Att ngt så litet kan vara så fullt av liv, levde om som tusan därinne minsann, de små, små händerna for upp å ner och drack gjorde han/hon. Mäktigt är det minsta man kan säga, förstår verkligen mammor nu som sagt att det är så häftigt:). Blev framflyttad en tid dock, beräkningarna stämde inte riktigt.

 Från beräknat 19:e veckan till v: 17. Men vad gör det, får ju komma tillbaka ytterligare en gång å se bebben. Kanske att de även då kan se om det är en pojk eller tös, som vi ju vill veta. Lite tråkigt att tyckas,men alla är vi ju olika;). I lördags var jag till stan med Ida, riktigt trevligt, go tjej det. Blev en hel del shoppande såklart, hittade en del till oss själva men även lite till våra respektive. På kvällen blev det middag hos oss, Dennis var över. Hann också med en sväng te Petra och Jonasson, samt förbi Åsa och Reine där Jocke å Sandra var barnvakt.  Shlagertittande blev det sedan resten av kvällen på hemmaplan. Igår tog vi det mest lugnt hela dagen, var ute på långpromenad runt byn, sedan blev det grillning i det fina vädret. Kjell på besök:)

Nej nu ska jag nog ta en dusch, sen får det bli till och krypa ned i soffan framför tv:n, helt slut. Till er som tidigare undrat hur stor magen blivit så bifogar jag en liten bild, faktiskt den första jag tar, knappt varit synbart förrns ca 2-3 v tillbaka i tiden.image14Må så gott!

vart tog våren vägen??

Huuh, märkligt väder...ena dagen strålande solsken och sommarvärme,nästa snö och hagel. Skapligt less på detta nu, saknar värmen. Så välkommen fram för all del;)

Kvällsvecka på jobbet denna, lååånga dagar blir det men skönt med ledigt fredag:). Då är det äntligen dags för UL för mig och älsklingen. Som man längtat efter att se vad som händer därinne. Går fort nu minsann, snart halva tiden gången...

Syrran har bara månaden kvar nu sen blir en annan moster till en liten VIncent, häftigt å mysigt ska det bli minst sagt.

I helgen funderar jag på å ta en tur till stan om det inte blir kanonväder, vilket jag iofs inte tror. Någon som vill haka på på lördag så är det bara å tjoa:)

Möjligen kanske shoppa lite till hemmet. Måste kolla efter en soffa till vardagsummet också....någon som har några bra tips på bra ställen att kolla in??

Nä, nu ska man jobba på. Må så gott!

onsdag...

Halva veckan har gått, saknar vårvärmen. Varit på tok för kallt, å dessutom snöat idag...men WHAT???skärpning vädergudar;)

För övrigt mår man som en drottning,blir allt större och bebben ger sig tillkänna allt mer, härligt:)

En tjej till på jobbet som skall ha, bara några dagar mellan oss, skoj:) Längtar så till UL nästa fredag...häftigt å se.

Nej nu var dagen slut så ska ta å gå och möta upp pojken min å handla lite mat:)

ciao
RSS 2.0