Längtar efter vår...

Då var det ny arbetsvecka då,helgen har gått ganska sakta ändå. Lugn och skön helg har det varit,schlager i lördags då med tjejerna( Sandra,Sara,Marita och en vän te Marita). Åt god mat,efterrätt och snacks och framåt småtimmarna blev det BUZZ när Erika och gänget dörk upp:). Hur skoj som helst. Gårdagen spenderade jag med pojken min, låg och slappade mest hela dagen.På kvällen blev det mat och bio i stan. Såg Cloverfield,men dén var ju sådär. Andreas suckade mest hela filmen,var irriterad över det värdelösa upplägget.

Hela filmen fick man följa ur en videokameras synvinkel. Var lite som blair witch projekt det. He he;). Jag tyckte iofs att den var ganska spännande även om det var lite kasst med filmningen. Lär ju ska bli någon uppföljare på den med,inget slut direkt på filmen. Då var det snart påsk då..ngn som har några bra tips på god påskmat,får gärna skriva en rad eller två och dela med sig av detta:)

Ha d gött!

Då var det snart helg igen då

He he,jag uppdaterar inte min blogg så ofta som synes, var ju helg sist man skrev något med:). Men,men veckan har gått fort iallafall. Snart får man gå hem och vara ledig lite igen...skönt. Ska me Sandra in till stan efter jobbet,shoppa lite,fixa lite grejer inför 80-tals kalaset vi skall ha imorgon.
 
Wiieee vad kul det ska bli och få spexa lite*ler*. Får se om det möjligen kanske blir lite lekar och så med. Förra lördagen hade man födelsedag då,pust var inge vidare och kliva över 25-årsstrecket, åren går alldeles för fort. Känns som man inte hunnit med någonting. Men,men åldern kan man ju inte påverka så.
 
Satt nyss och spanade runt efter lite sommarkläder,hittade 2 toppar och en bikini som kanske får lov att ta plats i garderoben:)

Trevlig helg på er alla!

image9image11

RSS 2.0