Mot varmare breddgrader

Jajjemän imroogn bitti tidigt far vi mot Arlanda och planet som skall ta oss till Fuengirola i Spanien:). Ska bli härligt som tusan och spännande, har ju aldrig riktigt varit utomlands tidigare om man nu bortser från Norden och Tyskland*ler*. Längtar efter sol och värme nu när den kalla hösten nu börjat tränga sig på. Hela 12 dgr blir vi borta, kanske är alldeles lagom det en vecka känns lite futtigt. Förhoppningsvis får vi bra väder och skaplig badtemp i havet så man kan ta sig ett dopp. Som väl är fanns det ju även ett par pooler inne på området där vi ska bo så man snabbt kan svalka sig om det skulle vara för hett.

Kollade vädret för någon vecka sen senast bara och då var det fortfarande 30 grader på sina håll. Well vi får se vad som väntar oss när vi kommer ner. Hoppas också min lilla tjej mår bättre imorgon, fick feber lagom dagen innan avresa och har så också spytt stackaren. Tror det kan vara tänderna som ställer till det för henne, dreglar som en tok och svälja ner allt det säcklet kan nog inte vara bra för magen i längden:(. Nu ligger hon iallafall och snusar gott i sin säng och jag hoppas innerligen hon är piggare imorgon.

Nästan lite typiskt en annans otur när det väl är något som skall ske, innerhandtaget till ena bildörren gick sönder idag med. Låsen som inte har krånglat på mycket länge. Dumma centrallås är annars just en "passatsjuka". Men,men det får väl gå det med så får vi hålla tummarna för att inget annat oväntat händer under bilresan ner.

Nu väntar den sista packningen och en dusch, sen sova några timmar innan man ska upp och ge sig iväg. Sov gott allesammans. Vill också passa på att gratulera Karin och Johan som idag bidrog med en ny liten invånare till lilla bygden Stugun. GRATTIS till dottern!Hoppas ni alla mår bra!



ciao/M



RSS 2.0