Hej alla vänner!

Familjen Jacobsson/Detlofsson önskar er alla ett gott nytt år och hoppas ni haft en minnesvärd och fin julhelg!

Uppdatering kommer framöver ...stor kram till er alla!

snart jul..

Och veckorna bara rusar fram,man har ingen koll alls på tid och rum längre. Bara är liksom, skönt förvisso på något vis. Tösen vår växer så det knakar, huuh man förstår nu dem som säger att man måste ta tillvara på varje sekund för det varar inte länge.

 Men häftigt är det och se dem utvecklas, lillan har utvecklat sina små svarsleenden till att kopplas samman me lite "joller" för att konversera med mamma och pappa, så gulligt så man smälter. Stark som bara den i kroppen är hon med, kan redan resa huvudet upp från bukläge(om än kortare stunder), men hon är ju bara 5 veckor.

  Kanske brås hon på mor och far sin med rörelserna. Vi var båda tidiga med gång och så. Får se vad som sker, underbart och se henne förändras iallafall.

I veckan har vi inte gjort särskilt mkt, mest tagit det lugnt sånär som på egen en stadstur i onsdags. Andreas skulle inhandla de sista klapparna så for runt med grabbarna en stund medans jag och lillan strosade runt lite för oss själva. Hittade en fin tunika till julafton b.la och lite smink.

Var kul och äntligen köpa något som ej var anpassat för gravidmage, he he. Kilona verkligen rasar i takt med amningen har man märkt. Är nästan tillbaka på "normalvikt" igen så nu är det bara till och träna upp musklerna med, inte lika lätt*skratt* längesedan man huserade på ngt gym så det får nog duga med regelbunden powerwalk med barnvagn. "Mördarbacken" upp till oss kan ju vara ett bra innehåll:).

Igår var vi till Sandra och Jocke på lite julfika och lämnade lite klappar också, lillan fick mysa lite med gudmor sin innan hon åkte neröver och det var ju kul. Kollade in renoveringen av lägenheten deras också, kommer bli superfint när det är klart sen.

Idag har vi röjt lite hemma, for å pantade lite plus återvinning och handlade lite mat medans farmor Lena tog en promenad med lillan. Var rätt skönt och få en liten stund tillsammans ensamma, men jätteskönt när hon kom hem igen:)Man får allt lite separationsångest även om det bara är för en kort stund, he he. Nå gott folk, nu ska jag titta vidare på Göta kanal 2, den är rolig:) men god jul på er alla och vi önskar alla ett gott nytt år även!!Bifogar en rolig bild som är tagen tidigare i veckan, ett bevis på att man KAN somna i alla dess märkliga positioner, iallafall som bebis:)

kram kram

dåligt!!!

Åh va usel jag är på att uppdatera, men kan säga att det helt klart är svårare att finna tid för sådant nu med en liten i huset. Här har vi varit snuviga bra länge nu men Nelly börjar så smått bli kryare igen. Bara mamma hennes kunde bli bra igen också..Hatar denna rethosta, värst nattetid.

Lite sämre sömn har man fått de senaste dygnen(men tillräckligt), dels p.ga ens egen snuva samt att Nelly nappvägrar och använder mig som napp istället. Blir lite som en ond cirkel tillslut:(. Någon som har ngt bra tips för hur man kan mildra detta beteende?Har pratat med bm som säger att detta är svårt att "träna" bort om det nu är så att de som min lilla tös vägrar nappen.

 Har nog provat upp emot 5-6 olika tillverkare nu, och det är enbart en som i vissa(ej längre perioder) kan användas utan att spottas ut direkt. He he, hon är söt den lilla. Kanske genetiskt det där, var själv inget fan av napp när jag var bebbe utan det var händerna där istället:). Så vad har hänt den senaste tiden...jo förutom att lillan växer så det knakar och utvecklas enormt för varje dag så:

* Har vi haft adventsmiddag här hemma hos oss (var supermysigt och jag hann t.om få upp lite pynt..det ni:)

* Jag och lillan har varit till stan på första stadsturen på egen hand, (tog dock helt fel dag för detta då det kräksnöade ute, och fästena te vagn frös så jag fick inte ihop vagnfan när den skulle packas in i bilen för hemfärd. Huuh då var man arg minsann, stod och hoppade i snöyran där, he he)

* Haft pappa på besök, jättekul...var längesedan man sågs nu.

* Varit te jobbet och "visat" upp lillan

* Julmarknad på Jamtli

Lät väl spännande va??;) För övrigt blir det inte mycket mer om dagarna än å mysa me lillan, blöjbyten och amning. Men och det är ett STORT men, livet leker och Melina är sååå lycklig.

Nåväl mina vänner..sköt om er å ha det så bra!


Nedan ses lillan mysa i soffan(gillar att vara upprätt:), Taget idag, ganska exakt månaden gammal, 4530 g tung och 55 långRSS 2.0