Storsloken närmar sig...

Gu va kul det ska bli, bara hoppas på finväder!Blir inget fiske detta år men nog lika bra det:)Ingen storfiskare direkt jag, he he.

Blir till att traska runt på marknaden på dagen på lördag, sedan kanske ställa till med något grillkalas på eftermiddagen om tjejerna är på:)?

På fredag kväll blir det dans och mat, blev visst bjuden på inträde om man var lamellanställd eller respektive till anställd. Blir säkert kul det med. Nelly får åka in och vara med sin farmor hela helgen hon, men nog nöjd med det så som hon pratat om "fammo" på sistone sötnöten:)

Hon har blivit så himla stor tösen min på sistone, kommer så många härliga ord och utryck så man blir ställd. Okej är standard för allt man ber henne om i princip. Tex: gå och tvätta händerna , -okej då mamma.

Sen har hon börjat bli reserverad när det gäller toabesök, iallafall hemma. Hon brukar försöka sig på att säga:vänta där mamma jag kommer snart, sen traskar hon in och försöker låsa om sig. Hon når inte riktigt ändå upp så hon kan vrida om hela vägen men väl halva varvet runt så man får vara på sin vakt:).

Sen har börjat bli torrare och torrare om dagarna och säger till när hon behöver kissa, så snart kan vi väl kasta blöjorna med. Min lilla bebis är inte så liten längre:/ huuh va tiden går fort.

Morsdag i söndags, jag vart dock inte firad jag. Men man får ju så mycket uppskattning av sitt barn iallafall om dagarna så är inte alltför ledsen för det:)

Köpte dock en klänning och en topp till mig själv i mors dag present så får se om de hinner komma till helgen och om de passar.

Sköt om er allesammans!



  

Update

Hallå allesammans!

Hoppas ni mår bra!?Här har vi sjukstuga big time....sist man var så klen var typ för 6 år sedan. Mådde bra i fredags på dagen men började känna mig lite trött och hängig fredag kväll. Blev värre på lördagen, börja frysa och gjorde lite ont i halsen men tänkte väl inte så mycket mer på det. På kvällen var vi till Sandra och Jocke på middag, supergott och mycket trevligt sällskap!TACK för det gumman!!!:)

Senare på kvällen började man känna av ordentligt att det var något elakt på gång i kroppen. Vaknade söndag morgon av att det var dyngsurt i sängen, när man skulle försöka resa sig upp så var jag så jäkla yr att jag knappt kunde stå upp och frös så in i helvete. Kolla tempen och hade då 39 graders feber och gick knappt att svälja för det gjorde så ont i halsen. Sambon hade ont som fasen han med och jobbigt och svälja och lillan visade det sig också senare under dagen att hon också hade ont. Ville just inte äta något alls och var gnissig. Låg mest hela söndagen och knaprade ipren och alvedon och Ante likaså.

Så igår var vi till Hammarn alla 3 för koll, att ta halsprov var inte det lättaste, på tredje försöket fick de till det efter man trott man skulle kräkas varje försök innan. 

Resultatet vart att jag och Ante hade halsfluss, lillan början till plus att hon hade några svinkoppor där ju samma bakterie är boven:(

Så penicillinkur för oss alla 3. Inne på fjärde dygnet nu med feber men den börjar iallafall gå ner tack och lov så medicin gjorde sitt iallafall. Ska man se något positivt i detta så skulle väl det vara då att man slipper käka penicillin på Storsloken:)Sen vill jag tillbaka till jobbet för det är så fruktansvärt trist och gå hemma och trampa oavsett hur klen man än är..

Aja slut på gnäll och jämmer nu, nu ska jag kolla om jag hittar något fint att köpa till mig själv i mors dagpresent.  Kanske någon ny topp eller klänning till kalaset nästa helg. På jakt efter en snygg virkad klänning eller topp i vitt/creme men svårt att hitta som det verkar. Tips någon??

Sköt om er allesammans och ha en fortsatt bra dag!!!

Hallå där!

Då var det fredag igen, underbart!Man får hoppas på finväder i helgen så man kan vara ute lite. Blir en lugn helg förhoppningsvis, kanske ta och passa på och klippa lite gräs hemma på tomten.

Renoveringen av badrummet fortlöper som den ska, helt sjukt egentligen vad mycket arbete det krävs för grunden bara. Svärfar och sambon är verkligen superduktiga.

Men nu är det iallafall klart för golvvärme och gjutning och sen skall det kaklas:)

Imorgon hoppas jag på grillväder för då ska vi grilla med Sandra och Jocke, trevligt. Så hit med lite sol och värme tack!

Fick en obehaglig överaskning på jobbet idag när jag kollade schemat för kommande veckor. Självklart hade jag åkt på lördagsjobb den lördagen storsloken är:(. Trodde hoppet var ute ett tag och få någon annan att ta denna istället för mig, men skam den som ger sig. Min underbara arbetskamrat Emma tog den...TACK snälla du!!

Tusen  till dig!


Till sist vill jag nu önska er alla en trevlig helg!Bjuder jag på en kul bild, dottern min som hittat ett nytt sätt att använda sin baddräkt på....hmmmm framtida teaterapa???:)











Bilder från schlagerkvällen....











Vart tog våren vägen?

Nu får det allt ta och bli bra väder igen.....vill ju ha värme och klarblå himmel. Värsta tänkbara vore om det skulle fortsätta vara såhär...en regning och mulen sommar. Nä fy va trist.....snart Storsloken ju och då vill man ju kunna ligga och sola på dagen.

Blir inget fiske för min del som det ser ut, och lika bra är väl det kanske med tanke på förra året, he he. Då var man kall, frusen och satt och öste vatten ut båten mest hela tiden. Som läckte som ett såll. Förvisso en viss charm med det med och var ju kul på sitt sätt,men jag tror jag avstår ett liknande scenario i år iallafall:)

Eller vad säger du Jenny, blir det en säsong till med "bortalaget" eller stannar du också på land??:)

Vad gjorde ni i helgen då?vart det någon schlager?Vi var ju som sagt till Sandra och Jocke på lite schlagerkalas. Massa gott tilltugg och goda drinkar. Tack allesammans för en supertrevlig kväll!

Vart ju ingen bottenplacering i år tack och lov men vinnarlåten hade kunnat fått bli en annan i mitt tycke. Men som sagt smaken är som baken, och tur är väl det.

På hemmaplan flyter allt på i rask takt vad gäller badrummet. Nu är allt klart inför gjutning och golvvärme som skall läggas sedan är det dags för kakel och inredning.

Har ju gått ett par veckor nu sedan starten och börjar längta hem.....blir skönt när allt är klart!



Fan va härligt..

Sverige gick vidare till final iallafall i Eurovision...får man hoppas det håller en bit till. Som vanligt varje år brukar jag ju tippa placeringar och så gör jag även i år, baserat på finalplatserna.

So here it goes:

1. Storbrittanien
2. Sverige
3. Irland
4. Danmark
5. Estland
6. Tyskland
7. Ryssland
8. Finland
9. Ungern
10.Bosnien & Herzegovina


Stornationerna brukar det ju nästan alltid gå bra för tack vara "kompisröstandet" så slutresultatet blir säkert inte i närheten av detta. Men vi får hoppas det går bra för Eric iallafall och att han gör det ännu bättre i finalen än i semin. Heja heja!


Fredag idag....skönt med helg igen. Får hoppas det blir bättre väder bara, trist med regn. Det enda som är bra med det är väl att allergin blir bättre. Både jag och Nelly är piggare tack och lov, skönt när man kan sova ordentligt.

Ikväll blir det nog bara en lugn och mysig hemmakväll med familjen, fixa någon god mat och bara vara. Imorgon blir det till att umgås med lilltösan min och stöka med tilltugget till kvällen då vi ska ha schlagerkalas hos Sandra och Jocke.

Tänkte göra västerbottendrömmar och fudgesnittar, får se om slutresultatet blir bra då...


Renoveringen hemma rullar på i rask takt, nu är tak och väggskivor snart fixat. Elen är ju indragen och vattnet likaså så snart är det dags för gjutning och golvvärme skall läggas. Satt och spånade på inredning igår och nu vette tusan om vi är så ense om saker längre, när det gäller kakel går våra åsikter isär så vi får väl se hur slutresultatet blir. :)

Ha nu en underbar helg allesammans!!








Teamkalas????

Nu till helgen var det ju inplanerat en jobbfest med diverse aktiviteter och middag på kvällen. Men på grund av för få anmälda blev ju det inställt tyvärr:( Men då spånar jag och Sandra lite nu.....om vi hittar ett lämpligt ställe att vara på, vilka skulle då vara sugna på en kväll med lite schlagerkalas istället???

Svara här eller på www.snorpans.webblogg

Fredag och nedräkning...till helg!!!

Att göra denna helg:

* Mysa med familjen

* Städa och tvätta

* Arbetsdag på dagis

* Fotboll?

* Städa ur och tvätta bilen

Kanske ta något glas vin eller två:)

Och nu till till er allesammans, ha en riktigt


Uppdrag badrumsrenovering.....

Händer grejer som ni ser men långt ifrån klart....de är så duktiga svärfar, älskling och alla de andra som hjälper till!!!:)








Allergi och förkylning från helvetet

Fy för pollensäsong, man blir ju helt förstörd. Att mand essutom skulle ådra sig en dunderförkylning samtidigt var ju som grädde på moset det. I en vecka nu har man varvat febertoppar med att i princip snytit ur sig halva hjärnan och hostat sönder revbenen. Men nu verkar det äntligen börja ge med sig, HOPPAS jag iallafall.

Veckan har gått förundransvärt fort, förra helgen var lugn sånär som på att jag tog en tur över till Tina och Daniel och drack några cider/lite vin. Tog en pizza och en cider till på la prima innan man styrde kosan hem mot sängen igen.

Igår var vi och firade Maja som ju fyllde år igår, barnen fick leka lite och vi vuxna satt och pratade lite över mycket gott fika. Maja hade gjort världens godaste sockerkringlor btw:)Så nu får man inte äta ngt mer fikabröd denna vecka. Måste ju försöka tumma på LCHF så gott det går om man inte vill få tillbaka de kilona igen.

Denna helg kommer gå i arbetets tecken, vi har arbetsdag på dagis så lördagen kommer tillbringas på Åtegården med diverse sysslor. Lillan skall få åka och vara med sin farmor i greningen och mysa lite.

Utöver det ska man stöka på hemma, ska ta och rensa ur kyl och skafferi på gammalt hos svärfar tänkte jag, dammtorka, dammsuga och torka golven. Skulle behöva tvätta av bilen ordentligt med och städa ur den, så mycket mer än det lär man nog inte hinna med i helgen.

På tal om föregående inlägg där jag skrivit mycket om Avons hudvårdsprodukter så har jag nu testat ytterligare en av deras serier "ultimate" . Snygga guldfärgade förpackningar med ett innehåll som även denna gång överaskar. tror jag snart kommer utnämna deras grejer till de bästa jag provat om alla deras produkter ger samma resultat. Fruktansvärt trist bara att de ej säljs i Sverige (inte hittat någon återförsäljare ännu iallafall). Ska man beställa dem från USA kostar de ju multum med tullavgifter och annat. Men ju tur att de finns ett par säljare på Tradera som tar in deras produkter iallafall:)

Borde inte sommaren snart vara här tycker ni?fortfarande så himla kallt ute, mer höstlikt än vår. Jag vill ha värme och sol.....har ju hittat en helt ny vår/sommargarderob man vill ha. Ett axplock av det nedan:)

Längtar också till nästa helg då den årliga teamutmaningen går av stapeln på jobbet, KUL ska det bli...och nu kära arbetskollegor.....dags att börja LADDA va??;)

Ha d gott!!!!


 


GRATTIS MAJA!!!!!

Stort grattis på din födelsedag gumman!!!











Ha en underbar dag!!!!MASSA kramar till dig från oss!

RSS 2.0