yes..det närmar sig

Då var det onsdag då, på fredag smäller det. Vet inte hur länge man tjatat om denna kryssning men är verkligen tokpeppad för detta. Lagom till detta har man dock åkt på en dyngförkylning...men det ska nog gå bra och kalasa iallafall:)

Inte hänt så mycket denna vecka, mest bara rullat på. Nu har dock den efterlängtade tvättmaskinen kommit så vi har kunnat begrava våran "tvättbjörn" nu. Helt sjukt vilken skillnad det var med den nya. Istället för 3 maskiner med  tvättbjörnen kan jag nu köra detta i en omgång i den nya. Snacka om tids och energisparande. Dessutom var den galet tyst och tvättprogrammen inte alltför långa. Så jag är mer än nöjd, min "lilla" vän spelar tom en liten avslutstruddilut när maskinen är klar(ha ha ha skrattade gott och det igårkväll när man helt plötsligt hörde musik från källarplan)

Den kommer nog hålla flertalet år får vi hoppas. Idag ska vi till stan en vända, älskling skulle kolla nya kläder och jag skulle behöva köpa lite smågrejer med, men det blir väl säkert mer än det om jag känner mig själv rätt. Mirran skulle även ta tag i håret på mig och Ante med, ville ju slinga och klippa mig så får se om det blir idag då eller imorgon.

Bjuder på en liten bild från förra årets kryssning, en påminnelse till deltagarna om hur kul vi hade det.

Veckorna går...

Och det fort...det ligger verkligen något i det där med att tiden flyger fram när man skaffat barn. Förr ville man bara bli äldre och det gick ju så satans segt...Men jag tror jag tar tillbaka det nu när man börjar närma sig 30, he he. Nåväl i fredags var det ju teamutmaning på jobbet dårå....gick väl kanske inte sådär jättebra för oss nej men kul var det iallafall. Lördagen var rätt seg den kan jag säga, men det var det värt:).

Nu är det bara drygt en vecka kvar tills det är dags för årets kryssning. Ska bli så himla kul och man har ju längtat så länge nu så får hoppas det motsvarar förväntingarna slutresultatet. Men det tror jag nog, ett glatt och roligt gäng som åker. Vi är ju betydligt fler denna gång förvisso men vem har sagt att inte det också kan bli lika kul. Näväl vi får se vart det leder.

Snart slut på dagen, tänkte jag skulle ta tag i den sista biten av städning i tvättrummet ikväll. Vår kära "tvättbjörn" som den nu så fint heter tvättmaskinen , den har sagt sitt och skall ersättas av en ny modernare variant, he he. Så vi får tacka den lilla trotjänaren för gott samarbete under de senaste åren och begrava den med värme i hjärtat*skrattar*. Nej det ska bli skönt att kunna tvätta mer än bara något enstaka kg åt gången, det tar ju sån faslig tid annars.

Till veckan som kommer tänkte jag försöka få tag i ngn som kan ta sig an mitt hår. Slitet som bara den och behöver kapa en redig bit. Skulle även vilja göra mig lite mörkare nu passande till höst och kommande vinter. hade tänkt mig något sånt här, vad tror ni:

(inte längden dock, vill fortfarande ha långt) :)

kan det bli helg någon gång......

kvällsvecka och tokmycket och göra på jobbet denna vecka. Helt färdig i skallen nu så nu är det mer än välkommet med fredag. Teamutmaning och lite kalas imorgon så det blir säkert skoj och avkopplande...och jag jobbar vanligt:)wiee. Dagarna  känns så mycket kortare då. Börjar vankas kryssning nu...åh det ska bli så kul,  var som ett år sen sist nu jue, och något man borde göra oftare än så:)Blir nog ett roligt gäng som kommer åka, och vi är ju betydligt flera denna resa. Får se vad det blir för slutresultat av det hela. Nej nu var det bara 10 min kvar på jobbet sen får man gå hem, grett:)Bjuppar på en liten bild på Nellan, svart/vitt, scratch....testat en ny appliaktion på mobben. ;)
 

Åter....

på jobbet igen. Lillfisan är mycket piggare så fick åka på dagis idag, superglad för det hon älskar ju det stället:). Lyckligtvis hade vi tur som synes denna gång, fler som blivit betydligt sämre av det där satans höstviruset som går. Hon fick "bara" hög feber en natt, var lite kulen på tisdagen, trött och ville inte äta ordentligt.

Men igår börja man känna igen henne igen, dvs en piggare, mer pratglad och busig tjej:). Nu hoppas vi det får förbli så å att det inte blir någon svacka framöver. Vi är lite småklena vi också men verkar inte som det vill bryta ut ordentligt så vi kör på som vanligt.

Snart helg igen då, veckorna går ju så himla fort...börjar närma sig kryssning nu och gu va man längtar. Ska bli superkul, hoppas dock vi klarar oss undan några höststormar och att det förblir skapligt lugnt på vattnet.

Nu har vi snart ett nytt tak hemma, svärfar och älskling håller på å jobbar för fulla muggar...komemr bli himla fint och annorlunda mot förut. Då "bara" fasaden" och ny färg på resterande del av kåken så har man som ett helt "nytt" hus. Förväntansfull minst sagt...

Ne nu hade jag inget mera på hjärtat för tillfället:)

Helgen i bilder....

fredag!

Å fy faan va härligt...som man längtat efter helg denna vecka efter konstant trötthet. Försovit mig 2 dgr i rad nu och fått tokstressa på morgonen så det känns härligt å få lite sovmorgon imorrn*förhoppningsvis* .

Dopdags för lille Lucas imrogon, ska bli trevligt. Blev dock bara jag och lillan som ska gå då pappa Ante ska spela fotboll. Får se hur det blir med lilltösa då om hon somnar lagom till ceremonin eller om det blir fullt ös i kyrkan, he he.

På kvällen sedan kanske det blir lite kalas om vi får till någon planering fölr det,inga kräftor har intagits ännu i är så är väl dags för det snart tycker jag.

Ikväll blir det nog bara hemmamys med familjen, möjligen kanske någon film om man orkar. Skulle behövt börja lacka lister och annat på nedervåningen med, kanske kanske att man får energi till det. GE mig lite boost please!!

ciao

RSS 2.0