Helg nalkas och tesupé:)

Jajjemän snart var det då dags för den årliga upplagan av tesupén,ska bli riktigt kul. Förra året missa man ju då man var höggravid,så detta år ska det partas för fulla muggar. Som det ser ut kommer vi bli ett stort gäng på ca 15 st som ska sitta här hos oss, innan vi går ner på nornan. Det blir lunch,tapas och diverse andra tilltugg. Har sparat en flaska sangria sedan resan också som skall korkas upp.:)

Var te stan tidigare i veckan med tjejerna för att handla lite smågrejer till lördagen. Hade redan beställt en klänning som jag trodde jag skulle kunna ha men icke, den var för stor:(. Har gått på GI-kost nu både jag och sambon sen man kom hem, och det hade ju gjort sitt som det verkade. Lyckats gått ner en storlek så det fungerar ju tydligen och låta bli kolhydrater och socker:). Som tur var behövde Ante in en vända idag så då hakade vi på, och tur nog hittade man en klänning som var fin eller rättare sagt 2. Samma modell men olika färger så får se då vad det blir till lördagen. Den ena får man väl spara till nyår eller kanske till jämtlamells julfest framöver. :)

Förra veckan var jag hem till Katrineholm en vända, inget hade då ändrats i den staden..tycker fortfarande det osar "tråååk" där. Dock hade jag en trevlig utekväll med Anki,Sofie och Malin då vi var på safiren för att kolla in Hassle som skulle spela. Själva spelningen missade vi ju tyvärr,det var ju hela grejen*skrattar*, men vi hann iallafall med lite dans och träffa lite gamla vänner. Utöver det blev det mest hemmamys och umgås med familjen. Fick även en glad men väldigt oväntad överaskning och det är att jag ska bli faster i april, he he lillebror ska bli pappa. Hoppas verkligen att det skall gå bra för dem,var väl ul här i dagarna som kommer så då skulle de väl ta reda på om den lille i magen är flicka eller pojke.

Alltid sett brorsan som mycket mindre men 2 år är väl egentligen inte så mycket åldersmässigt kanske,bara sånt man tänker på själv när man är storasyster/bror.

Våran lilla tjej börjar bli stor, snart 1 år...har börjat planera lite smått inför årsdagen. Vad man ska köpa för presenter,baka etc. Blir nog lite pyssel med det,men ska bara bli kul. Hon är så rolig nu,har defenitivt en egen personlighet och vilja och skall höras och synas vart hon än är.

Gåvagnen som hon förut varit lite skeptisk till är nu mycket roligare,och hon far iväg snabbare än vinden emellanåt. Ska bli kul och se när hon tänker släppa för att helt lita på sina egna ben:). Då blir det väl än mer jaga än nu kan jag tro,men såååå roligt.

Vill även passa på att återigen gratulera min kära vän Sandra och hennes sambo som även de snart blir föräldrar,det är ju det bästa som kan hända en garanterat och så mycket att se fram emot!Stor kram till er båda!

Nu väntar sängen på Melina, ska upp skapligt imorgon ta en promenad med Lovisa och Leo och gå på bagis och fika. Här hemma ska det gjutas garagegolv så då e det väl bäst att hålla sig undan*ler*.

Sov gott och dröm sött!


RSS 2.0