Hipp hipp hurra för Sandra idag!!27 år 26/3 GRATTIS!

10 år av saknad

Ja det är imorgon den 11/3 exakt 10 år sedan mamma gick bort. Konstigt men det känns som det kunnat vara igår det hände, åren går så himla fort. Blir till att tända ett ljus här hemma.

Igår kom vi hem från k-holm igen, blev torsdag-måndag...men ingen lugn vistelse direkt. Så mkt man skulle hinna med på så kort tid, stress stress stress. Dock hann lillan träffa moster m. sambo och kusin, de små verkade lite nyfikna på varandra:)Sen träffade vi även gammelfarmor, farbror med fru, Anki, Emma, Malin och hennes mamma, Anne samt Jenna en snabbis. Anki och jag tog igen lite gammalt på fredagkvällen då hon följde med och sov över hos pappa. Tack för en supermysig kväll gumman, får vi göra om!:)

Egentligen skulle vi åkt hem igen redan i söndags men p.ga av vädret så väntade vi ytterligare en dag. Överlag tyckte jag det gick fint att åka själv med lillan, blev lite småless på att åka mot slutet av resan men ju inte särskilt konstigt. Inge vidare och sitta fast i en bilstol så länge och stirra in i sätet*ler*.

Idag har vi varit in till stan en vända, jag hade tid på spakliniken vid 15 för en pedikyrbehandling. Åååh det vara bara så underbart skönt. Fötterna var nog de som togs mest stryk av graviditeten med all vätska man samlade på sig. Jättetorr och fnasig och inte har det hjälpt ngt vidare och smörja in heller. Men det fixades till idag. Fotbad,slipat och filat, paraffinbehandling samt nack/axel/hårbottensmassage. Har inte varit så avslappnad på länge som man blev efteråt så ni som inte provat GÖR DET!

Får så också tacka min underbaraste syster som fixade mitt hår i söndags. Tyckte jag behövde det, och det gjorde jag nog för fasen vilken skillnad det blev mot innan. Nu har jag iaf en frisyr, håret hänger inte bara helt platt plus att det blev lite mer liv i det med lite nya slingor. Sååååå nöjd, TACK, TACK, TACK !!!!!

Nu till helgen väntar årets bandymatch för räddningstjänsten, blir till och ta med sig lillan och gå och titta på pappsen när han spelar. Därefter skulle det visst bli tacos, gott gott:). Förövrigt tror jag det blir en lugn och skön helg hemma,schlager och ladda batterierna lite, då man varit hemskt trött sista tiden. Ska försöka ta igen lite sömn om det går...

Ha d gott alla!


          


  

Vårkänslor...

Ja det fick man idag minsann, nog för att det är ett par decimeter snö kvar på backen men iaf. Inga 25 minus och dis, utan sol och nollgradigt. Tog en härlig promenad med barnen jag och Ellen på e.m, skönt, dock var Nova inte så pigg på att åka vagn idag. Stackars Ellen fick bära henne mellan varven..lite vagnvägran mån tro;). Söta de små liven..lillan fick förresten inviga sin nya åkpåse idag, bildbevis följer(passa fint va?;) . Sov gott i den iaf, och gilla utsikten när hon var vaken.

 Förra veckan fick Nelly sina första vaccinationssprutor, blev uppskjutet från första bokade tiden. Gick förhållandevis bra tycker jag, nog grät hon självfallet  men var inte särskilt länge. Gick över fort och blev bara lite lätt varm på natten och lite tröttare. Annars märkte jag ingenting annorlunda.

 Helgen som passerat var den roligaste på länge, var på rockfest på byn i lördags och på dagen där var jag och tjejerna in till stan för lite bowling. Kanondag/kväll, och jag mådde bra dagen efter. Tog det väldigt lugnt, och tur är väl det när man har en liten att ta hand om:). Så himla synd bara att kameran på mobilen fick ngt fnatt därinne så nästan alla bilder blev jättesuddiga, tror det var ngt kladd på linsen:(

 Lillan hade mått gott i farmors sällskap. Sov som en stock när jag och älsklingen kom hem på natten, så det var inga problem. I söndags firades min 27:e födelsedag, fyyyy vad jag börjar bli gammal:/, åren verkligen bara springer förbi en. Men ju så det är och inget man kan rå över direkt.

 Var iallafall en mysig dag i goda vänners sällskap, tack alla berörda för de fina presenterna!!Nu är det dags för mig att krypa ned och sova, imorgon hade jag tänkt gå ner på jobbet en sväng och hälsa på. Kanske även heja på Nova och Ellen. Annars blir det väl mest till att packa lite och städa ur bilen inför hemresan på torsdag. Ska bli skoj och återse familj och vänner hemma man inte sett på ett tag.

Natti

               


             

bilder från promenaden idag:

 

                         
RSS 2.0