Äntligen helg...

Huuh varit en lång och tuff vecka, ska bli skönt och få vila lite. Morgonen kunde inte fått en sämre start idag, försov mig eller rättare sagt somnade om igen efter klockan ringde...såååå trött. Blev till och stressa det första man gjorde, och lillans sovvagn på dagis blev kvar i bilen trots att jag ställt in den dagen innan.

Typiskt en dålig start på dagen kan inte innebära annat än att resten även blir det. Nu vill man bara hem. Helgen blir nog förhoppningsvis lugn sånär som på renoveringen som måste fortgå i källaren, kanske försöka göra ett litet ryck ute på gården med, rensa lite ogräs och annat.

Igår slipade man klart lister och valv i källaren så nu är det bara det där förbaskade taket kvar, BARA kommer ju inte bli det lättaste och genomföra när man är en tvärhand hög som en annan e. Men men skam den som ger sig. Får jag det gjort i helgen kan man ju äntligen börja lacka allt. Väntar på att mina nybeställda tapeter skall komma med posten men ännu inget hört om leverans. Men men man ska ju ha målat innan dess så ingen större brådska med det. Kommer bli sååå fint och ska bli jätteskönt och få allt detta gjort nu. 3 veckor kvar till semester nu, fasen va tiden går fort...hoppas på bra väder så man kan njuta av lite sol och bad också.

Rensade ut garderoben igår med så nu finns det lite plast för nytt:)en hel del som skall väck och mkt nytt eller i stort sett i nyskick b.la några klänningar(stl 36), 2 par kilklackssandaletter i stl 38, bikerjacka i ljus denim(stl 34), ljus jeansskjorta(oversizemodell) stl: 38 mm. Någon intresserad?Annars slängs det ut på tradera, kontakta mig bara om ni vill ha prisinfo.

Trevlig helg på er allesammans!
RSS 2.0