trött trött trött....

Ja så kan man sammanfatta min tillvaro just nu. Lillan har en tuff period nu, någon 7 månaders kris skulle jag kalla det för;). Kommer ej till ro och har jättesvårt att somna om kvällarna och även vila på dagarna. Varje kväll de senaste 2 veckorna har det tagit ca 3 timmar innan hon somnat ordentligt...och då brukar det vanligen innebära att hon vaknar nattetid flertalet ggr med. Pust säger jag bara, och det finns ju tips att följa till tusen, 5 minuters intervallen m.m. Men jag är nog för vek,hjärtat klarar inte av att låta henne gråta för länge:(.

På det har vi även varit sjuka hela familjen, dyngförkylda och det har ju inte varit sån bra kombination för att orka med. Men,men det ger väl med sig. Är väl bara det vanliga sen då med tandsprickning...2 har hon fått lillfisen och framtänderna uppe är nu också på väg.

 Vad har hänt annars då..jo en del tråkigheter. Begravningen för Kjell hölls i fredags, var jobbigt men samtidigt vackert. Ett värdigt avslut minst sagt. På kvällen där var det tänkt att man skulle gått på teamfest,men kändes mindre passande och man hade heller ingen större lust för kalas då. Men det blir säkert fler ggr. Inträffade så även ett tragiskt dödsfall inom familjen samma dag,högst oväntat och väldigt väldigt tråkigt.

Livet ter sig bra underligt ibland,men får en samtidigt att tänka på att man skall ta till vara på varje sekund av det liv man har och uppskatta det. Som den lilla tjej som det stormats om i pressen sa "lev livet fullt ut". Kunde inte sagt det bättre själv!

Nu är det full fart hemma på gården här, grabbarna jobbar ihärdigt med att röja iordning bakom garaget,grävs och planas ut. Nelly fick ett äppelträd av Dennis i doppresent ,och kanske är det väl tänkt att sättas ner där när det blivit färdigt. Inte mkt kvar på garaget nu heller så det känns jättekul att det händer saker. Blir till och hjälpa till och grundmåla klart det sen innan nya färgen skall på.


 Vet ej om vi kommer hinna måla huset i sommar,skall bytas panel med och byggas om. Men det kommer,och fint ska det bli, grått med vita knutar:)

Nu är det bara en vecka kvar sen dags för en minisemester neröver. K-holm here we come:). Ska bli skönt och komma hem en vända,träffa vännerna och familjen. Syrrans pojk skall döpas också så det ska bli skoj och se,och roligt för Nelly och få träffa kusin Vincent igen. Han har blivit så stor, snart året nu. Huuuh tiden går så himla fort.

Midsommar till helgen, vädret är högst osäkert om man skall tolka väderkartorna rätt(som ändras från dag till dag) men vi skall iallafall till Mattias och Ellen en vända. Blir ngt glas vitt eller två och kanske lite kubb i goda vänners sällskap,får se hur kvällen ter sig.

Onsdag imorgon,inga planer men tror det får bli en röjardag hemma. Ta hand om lite städning och tvätt. På torsdag blir det en stadstur med Sandra...ska bli skoj och få umgås lite på tu man hand utan bebis för omväxlingens skull.

Nej gott folk nu ringer sovklockan för Melina, natti natt och ha d gott!!
RSS 2.0