snart helg igen..

Då var det snart ledigt igen då,känns som veckan gått rätt fort ändå. Inga planer för helgen som det ser ut, men det är ju rally på byn så det ska man väl iallafall se lite av:). Pyssla lite hemma också,om man orkar.

Går framåt hemma nu,snart är även kontoret klart så man får ordning där. Skönt när det händer lite,och så kul å inreda sen då...finns ju såååååå mycket fint. Saknar Sandra lite som varit ledig sedan i måndags,inte samma sak utan henne på jobbet;)

Huuh det är nu bara en vecka kvar tills man kliver över 25-strecket,känns aningen jobbigt...åren går alldeles för fort tycker jag. Ge mig några tillbaka!!!. Nej då,det är ju så det är, är ju iallafall positivt så länge man fortfarande får visa leg*ler*

Ha d!

längesedan...

Man skrev något här,varit sjuk,lyckades ju såklart få den där jäkla toksnuvan. Snorig och febrig sen i lördags nu,men imorgon blir det jobb igen. Skönt å komma igång igen,blir så less av å gå hemma. Då var det snart helg igen då,huuh tiden går verkligen fort.
 
På fredag ska det bli till å se bandy,pojken min skall vara med och spela i räddningstjänstens lag då de skall möta företagarna här från byns trakter. ;). Ska bli riktigt kul å se dem lira,efter det blir det afterwork med tjejerna,skoj skoj. Nej,nu är det dags för en kopp värmande té,sen blir det sängen och ett par timmars sömn innan dags för jobb igen. Ha d gott allihop!

*hittade igen en rolig bild från en riktigt trivsam kväll vi hade hemma hos oss för ett tag sedan,med Sandra å Jocke på besök*:)

snart helg...

En ganska så händelselös dag är snart till ända,snart helg igen känns rätt skönt faktiskt. Syster min hade ju varit på på sitt första ultraljud igår, häftigt egentligen. Så liten,men ändå så levande redan nu...gjorde kullerbyttor minsann. Tror allt det kan vara en liten fotbollspelare som far sin;).

Pojken min fixade middagen idag,tråkigt nog fick vi inte avnjuta den ihop,men så det blir när man går om varandra om dagarna. Resten av kvällen har spenderats åt pyssel här hemma. Äntligen har vi fått upp hyllorna i det nyrenoverade sovrummet, så bilder på vänner och familj fick inta sin plats.

Sovit dåligt större delen av veckan,så idag får det bli och krypa ner tidigt. Hoppas morgondagen bjuder på lika fint väder som idag, då solen stod högt och värmde skönt i ansiktet. Längtar till vår.............

  "Vad söta vi var här Sandra, tänk va lite vin kan göra för barnasinnet, var allt kul och slänga sig i snövallarna mitt i natten" :) . Synd bara att kameran höll sisådär 3 bilder till efter denna blev tagen *skratt*

onsdag kväll....

En lång dag har det varit känns det som.Fick middag hos min älsklings föräldrar idag,han hade "beställt" kokkött,he he,så potatis till det och dillsås. Mycket gott,dessert som toppen på berget blev en semla. Så man nästan rullade hem då*skratt*. Nej då,skämt åsido men jäkla gott var det allt. Sånär som direkt efter middag blev det iväg på fotbollsmatch för min bejb, så nu har man spenderat kvällen hemma framför datorn.
 
Varvat det med lite disk och småplockande. Hinner ju inte med så mycket mer om dagarna inte. Men snart är det helg igen,känns skönt. Kanske en vända in till stan på lördag för lite shoppande av saker till hemmet. Ska försöka hitta lite saker till badrummet som jag tänkt ta mig an framöver. Men så är det ju invigning av skidskytte-VM till helgen med,så kan ju va rätt mycket folk.*pust* Får se vad vi bestämmer oss för...Snart dags och krypa ner för några timmars sömn igen,ska fixa mig en matlåda till imorgon bara och ta en dusch först.

 

Hoppas man kan komma till ro sen...har ju haft lite problem å kunna somna de senaste dagarna,olustig känsla i kroppen. Märkligt sånt där,men det har förhoppningsvis bara med nikotinbegäret att göra. Kanske ska ta å skicka iväg ett sms till syster min också..första ultraljudet idag,måste ju höra hur det gick:) WIEEE,kul att bli moster...

Ha en trevlig kväll,bye

Tråkig början på ny vecka...

Känner sig hängig i kroppen,förkylning som för de allra flesta just nu skulle jag tro. Men man får bita ihop och se glad ut. Helgen var rolig iallafall. Blev till å se matchen mellan MoDo-Hv på SWEDBANK arena i lördags,hemmalaget förlorade ju stort tyvärr*blää*,men roligt å se iallafall och bra stämning.

Bussresan hem bjöd på mkt skratt ocxh även sång till följd av intag av den "berusande drycken":). Kvällen avslutades på byns omtyckta pizzeria,för lite käk och en öl innan det blev dags och krypa ner, för lite välbehövlig sömn.

Är nu inne på 4 veckan utan giftpinnar, känner sig lite fräschare. Men har svårt å sova om nätterna,brukar visst kunna bli sömnpåverkan i början p.ga abstinensen.Men,men ska fasen fixa det denna gång, lägga pengarna på något bättre,och som inte tar kål på en;).

Arbetsdagen snart slut,får bli till å ta tag i lite städning hemma sedan,om jag orkar kanske skriva ett par rader på min bok. Huuh känns som ett avlägset mål å hinna bli klar med den,men kan ju alltid hoppas man hittar lite förlorad energi för att ta nya tag även där.

Lite less på snö och kyla nu..snälla önskar en liten gnutta sol så man iallafall kan inges hopp om att våren inte är långt borta...

Sköt om er allihop

cool unge

Nybörjare....

image1

Sandra hjälpte mig att skaffa en blogg!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0