Vår på G...

Å inte en dag för sent...varmare i luften och nästintill bart på backen,underbart!Bara hoppas nu att det håller i sig utan bakslag. Börjar närma sig helg igen och denna vecka har gått relativt snabbt tycker jag. Ska jobba i helgen dock så veckan är väl inte så kort för en annan men känns helt ok ändå.

Kanske blir det lite grillning fredag om vädret tillåter, lördagskvällen är vigd åt att fira systrarna Andersson som fyller/har fyllt år. Ska bli skoj!I måndags fick jag meddelande på telefonen, hade blivit faster för första gången. Den lille skulle ha fötts kring den 22:a så det blev en lite tidigare entré,men han var ändå 50 lång och dryga 3,6 kg tung.

Alvin skall lillprinsen heta,mkt fint namn om faster får säga sitt he he:)Ska bli mysigt sen att få åka hem och snusa på bebis igen, var ju drygt 1,5 år sedan för en annan. Oj oj vad tiden flyger fram, man hinner inte riktigt med i svängarna. Men that´s life i guess:)Nej nu väntar sängen inför ytterligare en arbetsdag imorgon. Bifogar bild på lillprinsen och så mammas älskling när hon var ute på lite vårpromme förra helgen.

Natti

från påskfesten:)

påsken över...

och snart är det dags för ytterligare en hemresa några dagar. Ska bli skönt och komma hem igen och träffa nära och kära. Återstår att se då om brorsans lillpys hunnit ut då, vi håller tummarna för det;)Blir ju en liten pojk till i familjen fick man veta för ett tag sen, skoj. Sandra och Jocke fick ju sin lilla Lukas här för drygt 2 veckor sen, inte sett han än mer än på kort men ser såååå fin ut(har ju och brås på;)

Påskhelgen som vi trodde skulle bli rätt lugn visade sig bli ganska full med aktiviteter. Fredagen var Ante "skidtur" med grabbarna hela dagen/kvällen, jag och lillan mös. Senare på kvällen fick jag sällskap av Evelina och Pm en stund som kom och tog ett glas vin och pratade en stund. Knasen och Tanja var med en stund också innan de for vidare. Blev en ganska tidig kväll och det var nog bara bra det.

På lördag f.m lämna vi Nelly hos faster och for sen hem för lite pyssel hemma, sedan vankades påskmiddag och fest hos Evelina och Pm. Visade sig bli en supertrevlig kväll med gott sällskap. Dock aningen seg sen på söndagen men då for vi upp och satt på mörtis nästan hela dagen lång i stekande solsken, gött det!På kvällen vart det middag på la prima sen en vända te Adde innan vi gick hem och la oss. Nu åter på jobbet igen och snart helg på nytt, skönt det för känns som man kan åka på en redig förkylning här närsom:( Må så gott allesammans!
RSS 2.0