TRÖTT!!!....

det är bara förnamnet för vad man är nu...inne på 2:a veckan av konstant trötthet. Måste bero på höstvädret och att det börjar bli mörkare ute. Ännu en helg till ända, inte gjort mycket alls i helgen bara myst med lillan. Pappa Ante har som mest haft larm och annat i helgen så vi har haft massa ensamtid vi.

Dagisfest var det ju i lördags men eftersom älskling hade jour blidde det inte mycket av det...men förhoppningsvis kan vi gå nästa år:). Var te stan dock en vända i lördgas med Maja och Silje, käkade lunch och shoppade lite till barnen...eller ja mest till barnen:).

Lillan fick 2 par nya stickade leggins, strumpor , 2 toppar och ny mössa. Själv hittade jag en tunika på rea,strumpor en stickad tröja/tunika och en foundation. Sen blidde det storhandling på willys innan man for hem igen. Kvällen vart lugn med film och hemmamys.

Då var det ny vecka då och snart har måndagen passerat, känns som denna vecka kan gå rätt fort. Till helgen blir det dop för lilla Lucas:) å sen förhoppningsvis kanske ett litet kräftkalas. :)

Ha d gott allesammans!

Smycken...

Surfade runt bland lite olika sajter och hittade en ny favorit. Dessa grejer åkte med ner i shoppingkorgen idag:)

 

Mera coola smycken kan du hitta hos: www.stylebytyra.se

Foundationtest...

Nu såhär lagom till hösten när man kanske börjar använda lite mer smink än om sommarhalvåret tänkte jag tipsa om några bra foundations/cremevarianter i bägge prisklasser som är väl värda att prova.

Mina nuvarande favoriter är:

1. Maybelline liquid mineral foundation (lättflytande foundation i pumpflaska som jämnar ut och återfuktar utan att se "maskig" ut. Bra för känslig hur. Ca pris är: 159:-

2. Maybelline dream creamy foundation , återfuktar hela dagen men mattar samtidigt ner och jämnar ut. En personlig favorit, ca pris är: 149:-

3. Mary Kay medium coverage foundation, krämig konsistens, täcker och återfuktar bra. Ca pris: 179:-

4. "Lyxvarianten" Clinique repairwear foundation pumpflaska. Sitter hela dagen utan spår. Bra täckning och dryg!Bra alternativ för vintertorrisar:) ca pris: 279:-



Kul helg...

Ännu en helg till ända och ny vecka. Har mestadels varit lugnt hela helgen, älskling har haft fullt upp med jobb så jag och lillan har mest bara myst. Filmkväll i fredags sen däckade man med kläder och allt på i sängen, helt slut.

Lördagen vart det fotboll och sen vart det grillat med Maja och Pär. Satt ute och pratade och drack vin och bål:),supertrevligt men man var allt lite mör i kroppen när man vaknade igår morse, he he.

Ny vecka igen, ska försöka hinna påbörja lite höststädning denna vecka. Byta gardiner och lite annat för å fräscha upp. Längtar tills nedervåningen är klar nu så man får inreda med lite nytt. Kommer bli finfint det när det väl är klart. Känns som huset i sig kommer kännas så mycket större när även de två rummen är klara. 

Bloppisen är i full gång, redan en del som är tingat/köpt jättekul:)Fyllt på med några plagg/skor till nu som ni kanske sett och det blir nog mer. Hittat en hel del mer som man inte har användning för. Spanar för fullt nu på höstgarderoben:)

Någon som vet några bra sidor på nätet utöver de gamla vanliga såsom nelly, bubble, hm, ellos, halens osv??

 

bloppis...

Acne action jeans, smal modell. Skitsnygg ljus färg med slitna partier fram och bak,normal midja. Stl 26/32 men rymliga i midjan som 27".
 

 

 

bloppis del 2



Bild 1 från vänster: korallrosa tubklänning med hel dragkedja fram,fint skick, stl S en relativt liten sådan.

1. Bruna heels, toksnygga endast provade. Stl 38

Bloppis....




Bild 1 från vänster: blommig fodralklänning med snygga rosettdetaljer och djup ryggskärning,S/M Club L använd 1 gång
2. Ljusblå Denimbirds, stl 26/32 jättefina.
3. Mörkare blå denimbirds med slitningar även dessa stl 26/32 fina.
4. Grå crocker jeans, smal tight modell. Använda 2 ggr, som nya sånär som på en liten blekt fläck på ena baksidan av låret. Lätt fixat med textilfärg.
5. Benvit kortare mc-jacka, som ny stl. 36
6.Rutig blus med glittertrådar och volangdetaljer. Stl 38 men som 36.
7.Lila mönstrad topp Hm,stl S
8. Korallfärgad halternecktopp stl M, bara provad
9.Randig tunika vit/korall använd men i fint skick, stl S
10. Kort kort jeanskjol med slitningar , ZARA 34/36
11.Från vänster, bruna kilklackar med nitdetaljer, som nya bara använda 1 gång stl 37, till höger svarta ankelstövletter med spännesdetaljer, använda 2 ggr stl 37
12. Skoletter/pumps (Sixty seven) jättefina, stl 37.

mascara topp 5

 

FREDAG!:)

Wieeee......som man längtat. I helgen blir det filmrace och mys bara med familjen. Ska förhoppningsvis hinna med och se "remember me" med hunken Robert Pattinson.

Den ska vara bra har man hört, vad säger ni som sett den??. Bilder för bloppisen kommer senare ikväll när jag hunnit ladda upp allt. Som sagt ser ni något av intresse så är det bara att hojta till:)

Lär väl bli ett par rensningar till tror jag, så mycket som bara ligger och ändå aldrig blir använt. sen vill man lämna plats för lite nytt, he he.

Tänkte kanske jag skulle göra något kul av bloggen nu, man skriver ju som mest bara om vardagssaker/rutiner så tänkte jag skulle kunna passa på och dela med mig av lite tips också. Jag älskar ju smink och kläder och provar mycket nytt hela tiden så tänkte jag skulle dela med mig av lite sånt med.

Häromdagen fick jag hem en ny mascara som placerar sig högst upp på topp 5 listan. Traderakap såklart så betydligt billigare än i handeln där den går loss på drygt 250:-- men det vette tusan om den inte är värd även det för den är helt outstanding.

Märket är YSL och det är varianten "volume effet faux cils". Det räcker med en applicering för att få riktigt svarta, täta, böjda och långa fransar utan kladd och smul. Sitter som berget hela dagen och är lätt att tvätta bort.

Hittat ett par till som ligger ute nu så tänkte nog köpa en till när de är så billiga som på tradera.

Övriga märken på toppen är:

1. YSL (volume effet faux cils)ca pris: 250:-
2. Dior (diorshow blackout)ca pris: 310:-
3. Dior (diorshow)ca pris: 310:-
4. Yves rocher (curl extender mascara)ca pris: 179:-
5. Maybelline (define a lash volume mascara)ca pris: 139:-

snart helg!

Härligt det ska bli, så fruktansvärt trött efter de senaste veckorna...man har kämpigt varje morgon med å ta sig upp ur sängen. Men men det börjar ju närma sig höst med så det påverkar nog en del. Frysa som är det värsta man vet, ja det gör man redan nu. På morgonen är det inte längre varmt:(

Men ett ljus i sikte iallafall...med lägre dagstemperaturer får man lov att bylsa på med lite mer kläder. Precis dragit fram min älskade skinnjacka och även införskaffat en till som bara är såååå snygg. Spanat in ett par mc-stövlar med som kommer passa perfa till. l

Lagom till detta tänkte jag starta upp en liten bloppis på det som rensats ur garderoben. Bilder kommer så småningom läggas upp och är det något ni är intresserade av är det bara att hojta till för mer info/prisuppgifter. Det mesta är i princip oanvända plagg/skor i storlekar 34/36 och skor 37-38.



checka in min nya ögonsten;)                                

 





tårtkalas:)

hemresa väntar...

På fredag är det tänkt man ska fara hem igen då. Till "tråkholm":)Men bara för några dgr, Alvin skall döpas på lördag så då ska det firas:). Blir bara jag och lillan så blir en lång bilresa men det ska väl gå bra. Bara ladda med lite filmer till lillan så ska nog hon må gott iallafall.

Katrineholmsveckan pågår hemma, hade gärna velat gå på det i helgen någon av kvällarna. men tror inte det hinns med eller att man orkar. Man får väl se om man tar en runda på öltältet eller ej, brukar ju va fler folk hemma på besök under den tiden iallafall. Kul å träffa folk man inte sett på ett tag. På lördag ska iallafall syrran och hennes familj va kvar över natten, supermysigt hann ju inte ses något sist.

I fredags var vi te Jocke och Sandra en stund på kvällen, grabbarna snickrade trapp och sen satt vi och pratade lång in på småtimmarna. Nattamat och lite mer babbel hemma hos oss sen. Lördagen tillbringades med fotboll, förberedleser av smörgåstårta inför älsklingens födelsedag samt grillkväll hos Jenny och lillen. En kanondag!

Söndagen var det full fart hela dagen med tvätt, städning, och firandet av Ante. Var folk på besök hela dagen från 12 till 22 så full rulle minst sagt.

Denna vecka har gått rätt så fort tack och lov, man är lite mosig i kroppen efter de här semesterveckorna med färre personer än vanligt på jobbet. Snart är dock allt som vanligt igen. En arbetsdag kvar nu sen bär det av söderut.

Bild bifogas på smörgåstårtan man gjorde i helgen, inte gjort så många genom åren annat än på gymnasiet då men den vart faktiskt rätt bra:)

Ha d gott allesammans!

Semester...å lite till


BLOGGTORKA....

värre,men har varken haft tid eller lust den senaste tiden. Nu är iallfall semestern över och man har hunnit jobba snart 2 veckor. Massor att göra på jobbet och hemma. Håller ju på med både takbyte och renovering på nedervåningen samtidigt. tar sin lilla tid men kommer nog bli jättebra i slutändan.

Så vad har jag gjort på semestern...Jo vi har pysslat hemma, varit till k-holm några dagar och haft finbesök av Alexandra och lilla Alvin bla. Liten börjar bli stor och han är så söt. :)Snart dags att åka hem några dgr igen då lillprinsen skall döpas den 14/8. Supermysigt, får då även träffa syster med familj som vi inte kunde träffa sist. Ska bli moster igen i januari så får se då om man kan ana en liten mage kanske.

Å jo, får ju INTE glömma Hanna och Hennings bröllop som var helt outstanding, ännu en gång stort GRATTIS till er båda!Å tack för en underbar och minnesvärd dag/kväll!Allt var perfekt in i minsta detalj, och de var sååå fina.

Nu har ju yran avklarats för i år häruppe och jag kan säga som så att jag ju iallafall hann med en kväll på stråket. Med de bästa såklart och vi hade jättekul som alltid. Dock var inte hemresan så rolig kanske då det var fullkomligen kaosartat på taxihållplatsen och folk var som galna. Inget kösystem där inte utan det gapades, knuffades och "stals" taxibilar hur som helst. När vi väl fick tag på en buss som kunde köra oss hela vägen till stugun hade vi väntat 1, 5 timme!

Men men det var det värt vi kom ju iallafall hem välbehållna.

Näe fanns inte så mycket mer att berätta om lite stiltje på händelsefronten, men men nästa inlägg kanske bjuder på mer.


Lite bilder kommer senare.....






RSS 2.0