V: 30

Nu har jag börjar räkna ned...börjar bli less på och gå å va stor och tung. Å värre lär det ju bli nu de kommande veckorna. *puuh*. Men det ska minst sagt bli mysigt och få välkomna vår lilla om ett tag, längtar så. Denna vecka har flytit på rätt bra hitills, snart helg igen.

 Idag efter jobbet blev det hem å fixa sig lite mat sen iväg och hjälpa Sandra städa ur lite i lägenheten. Man kan ju inte göra precis allt som vanligt direkt men var iallafall så behjälplig som man kunde:). Nu blir det lite kvällsfika och sen slappa framför tv:n inna det är dags å sussa.Räknar ned....

soffan dårå;)fungerade inge vidare med mobilbloggandet:/

full rulle.....

Nu händer det grejer:)Fick våran efterlängtade soffa igår, jättefin verkligen...mobilblogga in en bild förut men den kommer väl förstås inte synas på ett tag...tog lite tid sist. Men håll utkik så kommer den nog senare. Höll på mest hela kvällen hemma igår och pysslade, möblerade om å flytta saker. Ska man väl egentligen inte göra i mitt nuvarande tillstånd, men man vill ju bara få det gjort snabbt;). Det stämmer nog som det säger att gravida får lite "noja" på att bona om i hemmet straxt innan bebben kommer.

Nu har vi iallafall ytterligare ett utrymme i huset, nedervåningen skall inredas för tv/mysrum. Med lite ny panel, färg och tapeter blir det också tipptopp:). Händer grejer ute med, svärfar och sambon håller som bäst på att resa det nya garaget på gården. Nu är grunden satt, så nu ska det byggas minsann. Kommer bli jättefint och framförallt mycket större än det gamla. Förvaringsutrymme över för annat än bilen med, å det kan ju vara bra.

Helgen som var vart riktigt lyckad, vart bjudna på lite kalas vid mörtis. Marita, Sara å Per var värdar, var himla kul. Grillat och femkamp, jätteskoj. Men blev sent också så kändes som man sov bort hela söndagen, he he. Men det var det värt...mysigt med vänner som hittar på lite "bus" då å då. TACK så mycket girls;)! Nej nu var det slutskrivet för dagen, jobba vidare här.

ciao

på jobbet igen...

Nu är semestern över för detta år, tillbaka på jobbet sedan en vecka. Semestern var helt ok sånär som på att vädret kunnat vara lite bättre, fick dock iaf ngn dag med sol och värme. V: 28 for vi neröver till k-holm för att återse familj och vänner. Men man hann ju långt ifrån med allt man hade tänkt den veckan. Orkar inte lika mycket längre av förklarliga skäl*ler* men det mesta blev gjort iaf. Var till syster min en av dagarna, hade ju trorr den lille prinsen skulle visat sin söta nuna då, men vi blev "blåsta"*skratt". han väntade till den 16/7 innan´han anlände. Men oooooh så sööööt, bedöm själva av den bifogade bilden nedan.


men såååå sötAnnars har det mest blivit att man stökat på hemma, sker lite förändringar nu med nytt garage och inventarieförändringar. Beställde nytt matsalsbord för ett tag sedan och nu väntar vi på soffa och lite annat från ikea. Kul å pyssla och förändra lite, och är väl bäst man tar tag i det nu medans man har tid:). En ny bil har fått lov att inta uppfarten även i väntan på nytt "husrum", blev en fin, grön passat kombi V5, som vi hittills är mkt nöjda med. Känns nu som det mesta klaffar och det är helt underbart,bara "pinnar" på liksom.

Förrförra helgen var vi till norge en vända för lite sol, bad och fiske. Jag var väl inte sådär jättehaj på fisket då jag tycker det är så fruktansvärt drygt och bara sitta om det inte händer ngt*ler*. Men älsklingen´min lyckade iaf dra upp tinfisk, torsk och en baddare till kolja:). Skapligt stolt för storfisken jovars, he he. BIfogar även här en fin bild från vyerna som togs när vi var ute på sista fisketuren innan hemfärd.


vackert,vackertHa det gott allihopa!!!

"maggen":)

För de som är nyfikna ser man ut såhär i v:26, ganska stor va??;). Undrar hur de kommer se ut mot sluttampen jag...varning för valrossen*skratt*

(namnlöst)

MMS

(namnlöst)

RSS 2.0