Another one.......

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Tävling....

Rösta här....snälla!;)


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Älskade semester.....

Vad jag längtar efter det nu.....Snart snart....räknar ner

AAAAAAAAAAHHHHHHHHH!

Dagen börjar bra.......datorhelvete!!!!!!

Nedräkning....

inför semester...drygt en vecka kvar nu bara. Skönt med lite ledigt några veckor, vi åker hem en vecka första semesterveckan så det ska bli mysigt. Bara hoppas semestervädret blir lika bra i år som förra året:)

Inte bloggat något på ett tag nu, fullt upp med annat men Storsloken vart iallafall en lyckad tillställning,kalas i 2 dagar med gott sällskap. Svärfar vart grillmaster åt alla brudarna på lördagen, tror han trivdes ganska bra med det:)

Lillan mådde gott hos farmor hon hela helgen, tror hon behövde komma bort ett tag från mamma och pappa med. Vi har just nu en period med MÅNGA duster hemma, den 3 års trots som jag trodde det var början till för dryga halvåret sedan den håller i sig, och blir värre och värre.

Man är ganska trött i skallen mellan varven kan jag ju säga men det är ju bra förvisso med barn som vet vad de vill, och inte bara är lugna och inte säger så mycket. Friskhetstecken säger de flesta man pratar med, och ja det förstås men ibland blir man ganska uppgiven. Lugnast när hon sover mitt lilla troll:)

Snart helg och imorgon blir det jobbfest, får hoppas på fint väder då det ska grillas.

Må så gott allesammans!

Storsloken 2011


RSS 2.0