GRATTIS!!!!

Jenny på födelsedagen!Hoppas du får en toppendag!!!
Helgen....

Här kommer lite bilder från helgens festligheter och även lite "efter" bilder från huset. Vi fick då alltså äntligen flytta hem i fredags, en hel del småpyssel återstår men det går iallafall att bo i huset. Så nu myser vi för fulla muggar. Blir kanske Ikea i helgen för att handla det sista av möblemanget till nya tv-rummet och förvaring till hallen. Inredning är ju det roligaste tack och lov:).

 Det har minst sagt varit fullt upp hela helgen, dels har vi flyttat hem igen men sen har ju lillan fyllt år också. Städning, tvätt, matlagning, bakning, barnkalas med allt vad som hör till det, och middagsbjudning i lördags kväll. Fika med Jocke, Sandra och Lucas på söndag fm , och sedan fars dag firande med middag i stan på söndag kväll. Ja lite kaotiskt men samtidigt en ganska rolig helg!Vi vill tacka alla som kom och firade nelly under helgen och stort tack för alla fina presenter!!

Grattis älskade unge på 3- årsdagen!

11-11-11

Jo men imorgon är den dagen då min älskade lilla dotter blir 3 år gammal. Känns som det var igår hon var liten och nyfödd, tiden går så fort så fort. Från att ha varit en liten hjälplös varelse som helt förlitat sig till mammas och pappas omsorg till att nu vara både självständig i viss mån, bestämd och göra sig förstådd på alla plan.

Hennes tankar och funderingar kring livet, personer och händelser träder fram allt mer. Bara på ett år så har det hänt massor, hon pratar om saker som hänt tillbaka i tiden, har helt slutat med blöja och napp och ja hon kan t.om använda bestick på rätt sätt även om det är lite svårt att skära saker själv:). Lång har hon blivit med, som alltid varit lite mindre än de flesta andra jämnåriga. Men nu skjuter hon iväg min lilla jänta:)

Så imorgon blir det hemmamys med familjen, ska försöka fixa en fin liten tårta och så blir det ju presenter såklart. Har också lovat henne att hon ska få vara med hjälpa mamam sin baka till kalaset på lördag då alla andra småttningar kommer för barnkalas.

På söndag sedan är det ju fars dag så man kan ju minst sagt säga att detta blir en helg i festandets tecken .


Förhoppningsvis ska vi även kunna hinna med återstående städning hemma och ställa iordning allt som det brukar vara inför inflytt. Äntligen ska vi få flytta hem igen, lång tid som har gått men det har varit värt det ändå med tanke på allt jobb som gjorts på huset.

Återstår nu lite jobb med panel/fönsterbyte, samt byte av kök och renovering av gästrum. Men detta får vi ta eftersom.


Förresten, någon som har tips på någon som vill sälja någon familjeskoter?Vi är på jakt efter något till vintern, gärna med pulka till. Hojta om du känner någon/vet någon som vill bli av med någon:)


Må så gott allesammans!

Första bilden nedanför visar nelly förra lördagen innan hon skulle åka på halloweenkalas hos faster ,och den andra för drygt 1 år sedan.
  
Kissemiss......:)

RSS 2.0