Det börjar ta sig...

jajjemen, nu börjar badrummet äntligen ta form ordentligt. Kaklet är uppe och klinkers nyligen lagt, då var det bara sluttampen kvar i form av installation av det sista i form av möbler, toalett, badkar, dusch och så ska vatten och värma kopplas på. Kommer bli såååå fint och vi är supernöjda!:)

Möbel har jag hittat på nätet eller rättare sagt 2 som jag tycker är sååå fina, bara se om sambon tycker detsamma. Hoppas, hoppas!

Under tiden vi väntat på att få hjälp med badrummet har det hunnits med en del annat, vårt nya sovrum är i princip klart. Saknas bara lite gardiner, belysning och skjutdörrarna till garderoben vi köpte på Ikea. Trist nog var de separata och ingick inte vid köpet varpå vi nu står tomhänta. Men detta skall beställas till veckan i samband med order av inredningen till det renoverade rummet på nedervåningen.

Denna vecka har som de allra flesta gått vääääldigt fort, jobbat och gjort insats på dagis. Det blir nog en helg med massa pyssel i huset för oss. Sambon har jour så mycket mer än det blir det nog inte i helgen.

Vill iallafall önska er alla en bra helg oavsett vad ni hittar på, må den vara lääääänge!:)


Sköt om er!Kommentarer
sara

snyggt! blir bra det där!

2011-09-30 @ 14:51:14
URL: http://masaa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0