Kallt och grått....

Riktig höstdag idag, grått och kallt ute. Vill verkligen inte ha någon vinter i år, kan den inte bara hålla sig väck och hoppa över ett år:). fast förvisso är det ganska mysigt om kvällarna när man kan tända massa ljus och bara mysa när det är så mörkt ute.

Vad har ni gjort i helgen?

Vi har stökat en del uppe i huset, städar ur köket nu inför inflytt. Grejer överallt , så har rensat ur en hel del och torkat skåp och luckor. Slipdamm och annat överallt i huset så inte helt lätt att få rent men efter ett par omgångar så ska det nog bli rent.

Nu är det tapetserat i hall/ingång också, vart en superfin varmt beige färg som matchar toppen med de vita detaljerna som kommer bli i form av lister/foder och muren som numera är målad vit.

I garaget har Hebbe och Ante hållt på med väggarna, innerplåtarna till väggarna är på väg upp och de har dragit värmesystem från pannan till garaget så det även går att elda i vinter för att få värmen ut dit. Mycket projekt minst sagt som är igång och som har tagit lååång tid men känns som det var värt det när i princip hela huset blir omgjort samtidigt. Blir finfint:)

I badrummet är dusch och toalett installerat och snart är också möbeln på plats, väntar bara på leverans. Haft många vi funderat över men tillslut föll valet på en möbel som vi båda kom övernes om, och där leveranstiden inte var för fasligt lång.

Så det var en liten uppdatering. Utöver det pysslet vi stökat med i helgen så har man hunnit med lite afterwork i fredags, trevligt trevligt:)och i söndags var Anna och Isak över på middag. Vart helstekt fläskytterfilé med pomme duchesse och dragonsås.  Mumma:)


Nu är det nära till supén, komemr säkert bli lika roligt som alltid. Tanja köpte min klänning som jag beställde senast, den lila så nu är jag på jakt efter någon ny snygg. Någon som har några bra tips?Är ute efter en röd, blå eller lila.

Är det någon som saknar ett apr skor inför den helgen?Jag har ju som sagt ett par tosknygga svart mockapumps med kilklack som är lite för små för mig. Ganska smala i modellen och i stl 37. Här av dig om du skulle vara intresserad av att kolla på dem:)









Men det blir denna spegel till istället:







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0