Friday

Som vanligt går veckorna väldigt fort...tyckte nyss det var måndag men nu är det helg igen. Ska förvisso jobba imorgon men blir ju iallafall lite sovmorgon. Utöver jobb i helgen blir det nog till att pyssla vidare i huset, fortsätta med städningen och förberedelser inför inflytt.

 Nu är våran badrumsmöbel beställd men dessvärre så stämde inte leveranstiden överens alls med angivet. Vi fick vänta 2, 5 vecka på leverans, suck:( Men men när den väl har kommit och hamnat på plats så är vi redo för inflytt. Mattan i ingång/hall är numera också lagd, vart superfint och passade toppen ihop med val av tapet. På det skall lite lister och foder upp men sen så:) Den som väntar på något gott brukar det ju heta......

Märklig känsla att få flytta in i ett hus som inte alls ser likadant ut längre, mycket som gjorts om och ändrats. Men vi kommer ju garanterat att trivas med det iallafall.

Sen återstår ju mycket rolig jobb kvar, delvis inredning något som jag tycker är hur kul som helst om man har bra grunder att jobba utifrån.

Well, well....idag är Nelly i stan med sin pappa för sitt allra första biobesök. Hon ska se Nalle Puh, tror att hon kommer tycka det är jättekul och defenitivt prata om det mycket sen. Lillgumman, stor tjej nu snart 3 år. Tiden går så fort, så fort....förresten kommer vi snart att skicka ut inbjudningar till hennes kalas som vi tänkt ha den 12/11...så håll utkik i postlådan:)


Må så gott allesammans och trevlig helg!

Kommentarer
Sandra

Blir som ett helt nytt hus!! Så skönt för er att få flytta hem igen!! :) Tänkte kanske komma och kika nåt i helgen! Kraam

2011-10-21 @ 12:21:01
URL: http://snorpans.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0