11-11-11

Jo men imorgon är den dagen då min älskade lilla dotter blir 3 år gammal. Känns som det var igår hon var liten och nyfödd, tiden går så fort så fort. Från att ha varit en liten hjälplös varelse som helt förlitat sig till mammas och pappas omsorg till att nu vara både självständig i viss mån, bestämd och göra sig förstådd på alla plan.

Hennes tankar och funderingar kring livet, personer och händelser träder fram allt mer. Bara på ett år så har det hänt massor, hon pratar om saker som hänt tillbaka i tiden, har helt slutat med blöja och napp och ja hon kan t.om använda bestick på rätt sätt även om det är lite svårt att skära saker själv:). Lång har hon blivit med, som alltid varit lite mindre än de flesta andra jämnåriga. Men nu skjuter hon iväg min lilla jänta:)

Så imorgon blir det hemmamys med familjen, ska försöka fixa en fin liten tårta och så blir det ju presenter såklart. Har också lovat henne att hon ska få vara med hjälpa mamam sin baka till kalaset på lördag då alla andra småttningar kommer för barnkalas.

På söndag sedan är det ju fars dag så man kan ju minst sagt säga att detta blir en helg i festandets tecken .


Förhoppningsvis ska vi även kunna hinna med återstående städning hemma och ställa iordning allt som det brukar vara inför inflytt. Äntligen ska vi få flytta hem igen, lång tid som har gått men det har varit värt det ändå med tanke på allt jobb som gjorts på huset.

Återstår nu lite jobb med panel/fönsterbyte, samt byte av kök och renovering av gästrum. Men detta får vi ta eftersom.


Förresten, någon som har tips på någon som vill sälja någon familjeskoter?Vi är på jakt efter något till vintern, gärna med pulka till. Hojta om du känner någon/vet någon som vill bli av med någon:)


Må så gott allesammans!

Första bilden nedanför visar nelly förra lördagen innan hon skulle åka på halloweenkalas hos faster ,och den andra för drygt 1 år sedan.
  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0