Fan va härligt..

Sverige gick vidare till final iallafall i Eurovision...får man hoppas det håller en bit till. Som vanligt varje år brukar jag ju tippa placeringar och så gör jag även i år, baserat på finalplatserna.

So here it goes:

1. Storbrittanien
2. Sverige
3. Irland
4. Danmark
5. Estland
6. Tyskland
7. Ryssland
8. Finland
9. Ungern
10.Bosnien & Herzegovina


Stornationerna brukar det ju nästan alltid gå bra för tack vara "kompisröstandet" så slutresultatet blir säkert inte i närheten av detta. Men vi får hoppas det går bra för Eric iallafall och att han gör det ännu bättre i finalen än i semin. Heja heja!


Fredag idag....skönt med helg igen. Får hoppas det blir bättre väder bara, trist med regn. Det enda som är bra med det är väl att allergin blir bättre. Både jag och Nelly är piggare tack och lov, skönt när man kan sova ordentligt.

Ikväll blir det nog bara en lugn och mysig hemmakväll med familjen, fixa någon god mat och bara vara. Imorgon blir det till att umgås med lilltösan min och stöka med tilltugget till kvällen då vi ska ha schlagerkalas hos Sandra och Jocke.

Tänkte göra västerbottendrömmar och fudgesnittar, får se om slutresultatet blir bra då...


Renoveringen hemma rullar på i rask takt, nu är tak och väggskivor snart fixat. Elen är ju indragen och vattnet likaså så snart är det dags för gjutning och golvvärme skall läggas. Satt och spånade på inredning igår och nu vette tusan om vi är så ense om saker längre, när det gäller kakel går våra åsikter isär så vi får väl se hur slutresultatet blir. :)

Ha nu en underbar helg allesammans!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0