Jul jul strålande jul...

Jaha ja men då börjar det närma sig då, snart julafton och snart nytt år. Som vanligt blir det stress och stök i samband med jul och allt vad det innebär men börjar iallafall få hyfsat bra koll på läget nu:) Klapparna är klara , men väntar fortfarande på ett par som saknas .

 Denna beställning gjordes för drygt 2 veckor sedan men har ännu inte nått fram. Antar de har med postens distrubition att göra, tydligen är en hel del försenat i år. Typiskt men väl sådant som inträffar vid såna här högtider.

Jobbar alla dagar nu innan jul och i mellandagarna, hade varit skönt med lite ledigt dock. Slut i kroppen efter alla bakterier man dragit på sig denna höst/vinter. Ständig sjuk som det känns, fy för det.

Men snart är det ju 2012, kanske att det nya året bjuder på framgångar i hälsans tecken iallafall:)

Imorgon efter jobbet ska man hem och städa undan och förbereda inför julafton. De sista klapparna skall slås in, gröt skall kokas till ris á la malta, ska kokas knäck och göras jansson. Hinner jag så ska jag försöka dra ihop lite saffransglass med.

 Ja men just ja, för att inte glömma pyntandet av granen som också ska göras. Sen ska vi också försöka hinna med en tur bort till Patrik som skall ha lite uppesittarkväll. Säger även välkommen hem till honom som varit borta länge. Nelly ser fram emot julen hon, pratar som mest hela tiden om det. Förväntansfull liten tös, mammas hjärta.

Längtar gör jag med, det är som mysigt att kliva upp tidigt julaftonsmorgon, tända ljus,äta risgrynsgröt till frukost och ge Nelly hennes morgonpaket.

Resten av dagen kommer sedan att spenderas med firande hos Ante mor/farföräldrar och på kvällen sedan hos svärfar med alla barn/barnbarn.

Önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0