Ny vecka....

tiden går fort, börjar närma sig höst igen och just nu märks det även på vädret. Kallt och grått, men ser ut som det kan bli bättre till helgen.

Man får hoppas för på lördag blir det lite kalas, för att fira min älsklings födelsedag som var igår. Blir förhoppningsvis en del folk, god mat och lekar:)

Nelly är hos sin faster i veckan och kommer hem på fredag igen, då blir det mys när jag slutat för hela slanten. Sen åker hon till sin farmor på lördagen och blir borta till söndag, så blir många dagar borta för henne i veckan.

Men hon får ju stöka på med sin faster,kusinerna och sin farmor så hon är nog nöjd ändå gullungen.

Har nu lagt upp ett par auktioner till på tradera, rensar lite inför hösten. Bifogar en länk för er som vill kolla, och skulle ni hitta något av intresse så är det bara att hojta till så avbryter jag dessa auktioner.

Var ett tag sedan man köpte något nytt nu så idag lade jag en beställning på Nelly på en klänning som kanske får åka på till kalaset då, om den passar vill säga.Idag slutade sambon tidigare för att fara in till stan och kolla på kakel. Förhoppningsvis kommer han hem med några snygga prover innan vi gör slag i saken och bestämmer oss. Nya badrummet närmar sig sakta men säkert. Om några veckor bor man hemma igen, som man längtat, wiehooo!!!!
http://www.tradera.com/svarta-kilklackpumps-auktion_342392_136734232    (klicka sedan på säljarens övriga auktioner)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0