Helg!

veckorna går så fort så fort.....igår var jag hemma från jobbet dock, hade sjukt ont i huvudet. Jag har sällan huvudvärk men nu kan jag nog säga att jag förstår vilket lidande de med migrän går igenom. :( Fy för skallebank!

I helgen blir det en massa stök uppe i huset, set ska tvättas och målas fler element och taket i vårt "nya" sovrum skall målas b.la. Sen håller ju svärfar och sambon på med ny panel på huset så nog en hel del där som behöver målas med.

Nu börjar man kunna se ljuset i allt detta, många projekt som varit igång samtidigt men amn börjar så smått kunna knyta ihop säcken nu, härligt:)

Ska bli skönt och få flytta hem igen, till sitt och till nytt.

Inreda längtar man också efter, när allt är på plats och så. Har mina funderingar kring sovrummet nu som vi ju också gjort om, eller rättare sagt vi har bytt rum med lillan. De gamla tapeterna är nu nedrivna och det är spacklat så nu ska nya tapeter upp. Tankarna går åt vitt blandat med beige/guld. tror det kan bli fint jag...well well vi får se vad slutresultatet blir.


Imorgon skall mosters lilla stumpa döpas, jag hoppas ni får en underbar dag kära syster och att ines gillar mosters present!:)Sedan har ju min kära vän Anki och hennes Johan gått och gift sig också.....bara SÅDÄR. Hemligt kan vara bra, men hade då gärna velat vara där och delat den dagen med dig vännen;)!Önskar er all lycka i framtiden dock , och så hoppas jag innerligen att jag kan ta mig ner till er!!!STORT grattis igen och KRAMAR i massor!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0