Påsk......

och kortvecka, ja eller iallafall en dag kortare:). Vet inte riktigt vad det blir i helgen mer än påskkalas hos Evelina då på lördag. Ska bli jättekul det och förhoppningsvis lika lyckat igen som sist:).

Annars blir det väl inte så mycket vad jag vet, göra iordning lite påskmat då förstås men blir nog just inte mycket. Självfallet ska ju lillan också få några påskägg, misstänker att det kommer att uppskattas.

Vi hade myshelg förra helgen hon och jag, pappa Ante och svärfar Hebbe var mest uppe i huset och stökade så vi fick underhålla oss själva. Varit ute och promenerat lite, fikat på bagis, städat och myst hemma.

Hon börjar bli så stor våran donna...händer sjukt mycket på så kort tid. Nu rabblar hon långa meningar och frågeställningar i ett i princip sötnosan.

Fick igår en liten muta av min kära sambo som tycker sig varit borta lite mycket den sista tiden, vilket ju stämmer. Beställde mig en ny klänning till påskkalaset i helgen:) Får se om den hinner fram och om den passar, håller tummarna.


         

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0