på tiden...

att man uppdaterar lite:)Nyårshelgen var toppen, vi hamnade ju i fjällen tillsammans med riktigt härligt gäng i knasens fina stuga. God mat och dricka, har bastat,spelat spel och bara varit.

Riktigt skönt,Nelly fick vara med sin faster och kusinerna 2 nätter och hade även hon det mysigt. Kul för henne och få leka av sig lite. Har nu jobbat drygt en vecka, var kul att komma tillbaka och man blev lite förvånad över att mycket fortfarande fanns kvar. Trodde man skulle ha glömt allt i princip...dock så känns det som om det går lite upp och ned från dag till dag. Ena dagen kan det gå rätt bra medans man nästa dag bara vill banka huvudet i väggen. Men skam den som ger sig det släpper väl tillslut:)

Nelly blir bara större och större, hon pratar mest hela tiden nu...favoritfrågan är "vad är det där" och så pekar hon på i stort sett allt runtomkring och vill veta vad det heter. Sötfisen, dock har hon även börjat med bus. För några dagar sen hade hon rackartyg för sig och jag skulle då förklarar för henne att så fick man inte göra. Varpå hon kontrade med att mima "bla bla bla", sicken skitunge...å svårt då att hålla sig för skratt.

Det är söta de små minsann, de är nu drygt 3 månader kvar tills brorsan får sitt första barn ska bli mysigt att åka hem ett par dagar då och snusa på bebis igen:)Har man ju glömt hur det var nu....

Till helgen blir det lugnt, bara mysa med Nelly och försöka ladda om inför kommande vecka. Då till helgen ska vi antagligen dra ihop en tjejkväll igen, med middag och utgång. Får se hur det blir

Sköt om er!!!










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0