lördag kväll....

och jag sitter och dricker ett glas vin. Lillan slocknade för en halvtimme sen och har ännu ej vaknat ngt. Skönt det, första inskolningsveckan på dagis har resulterat i mycket oro/nya intryck i kroppen på den lilla tjejen.

Har som mest varit pirig och haft svårt å varva ner. Men kanske det börjar ge med sig nu, och att hon är på väg och bli sitt gamla jag igen:)

Det har tydligen gått bra på dagarna iaf och hon har anpassat sig bra till dagismiljön,känns toppenbra och bra att hon har så kul som hon har med alla andra småttingar. Börjar bli en stor tjej mammas lilla ögonsten,mysigt.

Denna vecka har gått riktigt fort, tyckte nyss det var måndag jag. Kommit igång rätt bra på jobbet ändå och det börjar så smått kännas som vanligt igen efter v 4. Kommande helg väntas företagskalas i Storlien, som man självfallet hoppas blir en oförglömlig resa:)

I veckan fick jag gå å klippa mig hos Angelica, vart supernöjd(tack tjejen),halva tyngden försvann...hade ju blivit på tok för långt. Men nu är man iallafall nyfriserad och så la jag i lite färg och slingor själv idag så nu ser det ok ut igen.

Imorgon ska jag ta med mig familjen och åka på barnkalas på hasselmon, lilla Silje som tagit och blivit 2 år gammal GRATTIS...oj oj oj vad tiden går fort. Så det ska bli trevligt och surra lite med lite vänner och låta barnen leka av sig lite. Förövrigt händer nog inte mycket mer denna helg mer än lite pyssel och städning också.

Jo just det ja, nu har vi tagit och beställt en ny liten sittvagn till lillfisan, fick bli en snygg liten mörklila sak...bifogar bild nedan;)

Ha d gott allesammans och godkväll!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0