Vår på G...

Å inte en dag för sent...varmare i luften och nästintill bart på backen,underbart!Bara hoppas nu att det håller i sig utan bakslag. Börjar närma sig helg igen och denna vecka har gått relativt snabbt tycker jag. Ska jobba i helgen dock så veckan är väl inte så kort för en annan men känns helt ok ändå.

Kanske blir det lite grillning fredag om vädret tillåter, lördagskvällen är vigd åt att fira systrarna Andersson som fyller/har fyllt år. Ska bli skoj!I måndags fick jag meddelande på telefonen, hade blivit faster för första gången. Den lille skulle ha fötts kring den 22:a så det blev en lite tidigare entré,men han var ändå 50 lång och dryga 3,6 kg tung.

Alvin skall lillprinsen heta,mkt fint namn om faster får säga sitt he he:)Ska bli mysigt sen att få åka hem och snusa på bebis igen, var ju drygt 1,5 år sedan för en annan. Oj oj vad tiden flyger fram, man hinner inte riktigt med i svängarna. Men that´s life i guess:)Nej nu väntar sängen inför ytterligare en arbetsdag imorgon. Bifogar bild på lillprinsen och så mammas älskling när hon var ute på lite vårpromme förra helgen.

Natti



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0