Myshelg!

Har haft en jättemysig lugn helg hemma, bara varit och gosat med lillan. En liten promenad har vi dock hunnit med varje dag,skönt å komma ut i luften lite och för en annan behövs det så man får lite fart på kroppen igen. Stabilare blir man för varje dag som går, så skönt och iaf något sånär ha den gamla kroppen tillbaka. I fredags blidde det mys framför tv:n och god mat, hade sällskap av Dennis också. Lördagen låg vi länge och myste i sängen(lillan är jättesnäll om nätterna och tycker om att ligga kvar en stund och mysa med pappa).

På kvällen blidde det hockey hos Mattias och Ellen, fick jättegott fika(marängswiss och bullar)*mumma,och en jättefin dress till Nelly. Tack,tack!Idag har vi inte gjort så mkt,tagit en tur ner på byn, var på ica och fixa fika tills dess att Jocke och Sandra skulle komma på besök. Var jättetrevligt och lillan fick mysa lite med gudmor sin,så nöjd så:). Fick en jättesöt klänning med tillhörande blöjbyxa som var superfin, tackar så hemskt mkt!

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut, även fast man får sova om nätterna så är det verkligen så att man blir supetrött om dagarna. Bara amning gör nog sitt i trötthetsväg. Men åååh det är så värt det,underbart och vara mamma. Imorgon blir det premiärbad för våran donna,håll utkik så uppdateras bloggen inom kort. Antingen med en glad liten tjej eller en som är helvetes förbannad*ler*. Får se vad hon tycker om saken!

Tack allihop för era fina hälsningar/lyckönskningar...det värmer!

Marita och co, jag hoppas ni har en underbart härlig semester och att nu hunnit med många fina/intressanta upplevelser!

Ha d bäst allihop!!kram på er!





Kommentarer
Marita

Hej Gumman! ja vi har det jatte bra har, vi har verkligen valt att aka till ett semesterparadis. Hur gar det for er da? Ar Nelly snall och go? Ja nar jag kommer hem ska jag halsa pa och da vill jag hora hela berattelsen , sa jag hoppas att du inte glomt !

Ha det sa bra! Puss Puss

2008-11-17 @ 11:50:46
URL: http://masaa.blogg.se/
katarina

HEJ!!! Hur är det med er?! Nä Kalle vill inte alls sova på natten, han sover på dagarna, men då vill ju ja va vaken som alla andra människor! =) Jag e lite nyfiken hur allt gick! =) Please tell me! =P Hon är ju hur söt som helst! Ta hand om er! Kramar

2008-11-18 @ 21:12:14
URL: http://sweetlove.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0