Friday...yes it is!:)

Fredagar är bra på alla sätt och vis....alla är glada och ser fram emot lite vila efter ännu en arbetsvecka. Mycket kalas har det varit på sistone och blir så nu även denna helg. Imorgon ör det dags för tesupé. Beställde en klänning i förra veckan och var lite orolig över att den inte skulle hinna fram men se det gjorde den, IDAG!:)

Den röda i föregående inlägg var så himla fin men på tok för stor,så den skall säljas vidare. Någon intresserad?isåfall hojta till om ni vill prova. :)Blir nog en bra dag imorgon, rosa bandet till ära och allt...har införskaffat ett par söta rosa bandet örhängen, även får se om det passar min i övrigt ganska tuffa outfit.

Nellan ska vara med sin farmor...hon e sjuk hon pluppan. Feber nu för tredje dagen, trodde det var vattkopporna som går men ännu inga blåsor iaf. Rosslar och hostar dock, kanske fått dessa i halsen enbart?hm...konstigt isåfall men sägs ju att det där är väldigt olika. Nåväl hon är nog pigg och kry snart igen, är ju sällan sjuk tack och lov.

Partystassen för imorgon är denna:

Kanon eller kalkon??;)

Tesupé nalkas....

Jajjemen då var det snart dags för den årliga tesupén på byn då. På lördag närmare bestämt, blir förhoppningsvis lika kul som vanligt:)Som det verkar ser det ut att bli kalas hemma hos oss på kvällen innan. I somras på storsloken var det ju bara ca 50 pers ute på våran gård, he he:)Mycket trevligt och lugnt vart det trots allt folk. Middagen är ju kl 18 på kvällen på lördag så det blir väl ingen längre vistelse hos oss men iaf kan ju bli skoj.

Då var vintern här då....eller åtminstone på väg. Lite snö kvar än och kallt om nätterna och på morgonen. Plockade fram vinterjackan för några dgr sedan och det var ju välbehövligt i kylan. Jag hoppas på lite mer snö till helgen så man slipper va som bambi på hal is med högklackat, he he. Får väl se om det slår in.

Snart fyller våran lilla plupp 2 år.....alltså guud vad tiden går fort. Hon är stor vår lilla tjej. Surrar och hittar på bus i ett. Ord har blivit till meningar och hon förstår så mycket. Mammas och pappas skatt minsann. Det blir barnkalas på klockarvägen så inbjudningar på gång!:)

Bjuder på en bild från hasselmon, lillan och hennes nya "idol" Silje!:)

ännu en vecka till ända

Yes då var det helg igen, huuh vilken vecka. Mycket och göra och full fart hela dagarna igenom. Var som sagt på jobbresa till Stockholm i veckan, tisdag-onsdag. Var jättekul och intressant och vi mådde mer än gott på hotellet jag och Anna. Bodde på Clarion Hotel Sign om någon vet vart det ligger:). En gigantisk glasbyggnad med jättefina rum. Nybyggt så det var verkligen fint inrett och så.

På tisdagskvällen gjorde vi stan en vända eller nja man kanske inte kan kalla det så. Vi gick iallafall runt i stan i ca 2 timmar och bara strosade. Letade matställe men vi blev så ambivalenta pga det gigantiska utbudet att vi fick svårt att bestämma oss för vart vi skulle äta. Efter mycket om och men hamna vi iallfall på någon chinarestaurang som väl var sådär ,men man fick ju sig en öl iallafall:)Efter det vart det hotellet igen, sängen och kollade lite film innan man däckade av trötthet. Hotellfrukosten var toppen, fanns det mesta i matväg som flera sorters yoghurt, bröd, äggröror, bacon, färsk frukt och juicer. Man behövde inte ens hämta kaffe själv utan de serverades vid borden:)Grett!

Då var det fredag igen och i helgen händer nog inte så mycket, är så himla trött så jag tror nog det bara blir till och va hemma och mysa med familjen. Ska väl hinna med en del städning och tvätt i helgen dock, mindre kul men det måste ju göras.

Trevlig helg!

det vankas helg....

igen...gu va tiden går fort. Denna vecka har flytit på rätt så problemfritt. Känner dock att jag kan vara på väg att bli klen. haft ont i magen ett par dgr nu...hoppas hoppas inte det är någon infektion. Så typiskt mig och åka på sånt och nu har jag inte haft det på ett tag heller.

Så då var det väl dags igen:/Får se om det inte blir bättre får jag väl uppsöka läkaren. Vill dock vara frisk till helgen då det är 40-årskalas på byn. Bra band som spelar och mycket folk så det vill man ju inte missa. Har beställt en ny klänning kvällen till ära men vet ej om den hinner fram i tid, var tuydligen distrubitionsproblem inom vissa regioner(bla norrland) enligt posten:(Men jag håller tummarna!:)

Snygg va??;)

vilken helg!

Fy fasen va kul vi hade det i helgen.....mycket skratt, gott sällskap och GODA drinkar!!:)Man har inte fått sig så mycket sömn just men det har kvittat då man ändå varit på topp hela tiden. Vi har sjungit, dansat och röjt järnet och jag tror nog alla var mycket nöjda med denna trip!

Får tacka Sutta så mycket för den välplanerade resan som helt klart vart minnesvärd. Till helgen som kommer blir det kalas igen, man känner väl sig kanske inte så jätteladdad inför det med tanke på den gångna helgen. Men det kommer säkert att ändras bara man får vila upp sig lite till.

För att bara återgå till helgens höjdpunkter så säger jag

- Vad gör du per dag?
-Top of the notch
- Jag känner inte dig men jag tror jag älskar dig
- Brainfreeze
- Gu va storsint av dig
- Det är jag som är idoltommy


He he de berörda förstår nog det mesta av detta:)

Längtar redan efter en ny resa, förhoppningsvis kan vi se till att det blir resa av 2 ggr per år i fortsättningen, och kanske även någon annan båt än Cinderella(inget ont om den är en toppkryssare men iaf)

Drinken för helgen som iallafall jag och Maja topprankat är Strawberry Daquri, sjukt gott och tror den räddat oss från den värsta bakfyllan iallafall med tanke på all is i den.

RSS 2.0