Fredag

och jag har blivit rejält sjuk, fan jag som trodde och hoppades att det bara skulle vara pollen. Men icke, här sitter man med frossa, skallebank till tusen och taggtråd i halsen.

 Var väl kanske inte en optimal början på ledighet...men men kanske ger med sig, hoppas kan man ju göra iallafall. Valborg i helgen, har ni något särskilt planerat?För oss blir det nog minsta möjliga, Ante har jour så blir väl bara till att vara hemma. Kanske grilla något om vädret håller sig.

Badrumsbygget går framåt, svärfar och älskling är duktiga och har hunnit med mycket:)Skall upp och ta en bild i helgen så uppdaterar jag bloggen till veckan igen med lite "efter" bilder.


Trevlig helg nu allesammans och må så gott!


Bloppis....

Har en jacka som jag vill sälja...är någon intresserad så är det bara att hojta:)






Storleken är 36 och det är en kort modell, fuskskinn men snyggt gjord och rejäl.


Prisförslag: 150:-

Grattis Nova 3 år idag!




Bild lånad av mamma Ellen:)

En arbetsdag kvar...

Sen helg, wieeeee:)På fredag blir det nog stök med maten inför lördagen, funderar på att göra en stek och ta med, om man inte hittar något annat alternativ. Min kära lergryta är toppen för det, blir nästan alltid bra.

Verkar som min klänning hinner fram ändå,på väg nu enligt posten och borde delas ut imorrn. Bara hoppas den passar. Någon som vet hur Elise Ryanklänningarna brukar vara i storlek?

Tog en S för man vill vara säker på att den passar upptill men efter lchf har det försvunnit 4 kg och det försvinner ju inte alltid där man vill att det ska försvinna kilon:(Nåväl håller tummarna för att den passar, annars får man väl sälja den vidare. Tradera you know....toppen;). Har denna vecka sålt en klänning och ett par jeans, bättre det än att det inte kommer till användning.

Badrumsbygget hemma går framåt, nu är i princip hela golvet lagt(grunden) samt vattenrör draget. Vad jag längtar tills allt är klart, lillan med. Hon frågar varje dag om vi inte ska åka hem, tror hon saknar sitt rum och alla sina grejer lillpluttan.

Men ju bra hos farfar med där hon har ett helt lekrum för sig själv, så går nog ingen nöd på henne iallafall.

Planer för nedervåningen hemma fortgår, det nya tv-rummet skall ju inredas. Soffan som stått uppe i sällskapsrummet ska ner då den i princip inte används och ersättas med två clubfåtöljer och ett mindre bord istället tänkte jag.

Då kontoret blivit ersatt och skall fungera som hall/kapprum framöver istället så får datorn också flytta ner. Försöka hitta någon bättre möbel för denna med som inte tar så mycket plats och ändå fungerar som förvaringsplats också.


Något sånt här?:)



















Påsk......

och kortvecka, ja eller iallafall en dag kortare:). Vet inte riktigt vad det blir i helgen mer än påskkalas hos Evelina då på lördag. Ska bli jättekul det och förhoppningsvis lika lyckat igen som sist:).

Annars blir det väl inte så mycket vad jag vet, göra iordning lite påskmat då förstås men blir nog just inte mycket. Självfallet ska ju lillan också få några påskägg, misstänker att det kommer att uppskattas.

Vi hade myshelg förra helgen hon och jag, pappa Ante och svärfar Hebbe var mest uppe i huset och stökade så vi fick underhålla oss själva. Varit ute och promenerat lite, fikat på bagis, städat och myst hemma.

Hon börjar bli så stor våran donna...händer sjukt mycket på så kort tid. Nu rabblar hon långa meningar och frågeställningar i ett i princip sötnosan.

Fick igår en liten muta av min kära sambo som tycker sig varit borta lite mycket den sista tiden, vilket ju stämmer. Beställde mig en ny klänning till påskkalaset i helgen:) Får se om den hinner fram och om den passar, håller tummarna.


         



Händer grejer.....

Full fart på husfronten.....renoveringen har tagit fart minst sagt. Det mesta av rivningen är nu klart, badrumsdelen samt hallen saknar nu golv. Snart dags för rördragningar....Hebbe och Ante gör ett toppenjobb:)

Igår fick vi även hjälp med tapetseringen av det rum som framöver skall fungera som tv/mysrum i källaren. Tak, foder och fönster har målats vita. Långsidorna är tapetserade med en vit tapet med lite skimmer i och kortsidorna med fondtapet i lila/silver/grått. Vart hur fint som helst och jag är supernöjd:). Nu ska jag bara inhandla möblerna, redan hittat dem. Sedan skall det läggas golv framöver och vita golvlister skall upp.

Det är verkligen hur roligt som helst att inreda, man kunde ju önska man vore lika haj på att snickra. Men men det kanske kommer det med framöver.

Torsdag idag, snart är denna vecka över. I helgen ska man försöka vila upp sig ordentligt, varit bra trött länge nu så kan behövas. Vad ska ni göra??:)


Lite bilder på renoveringsprojekten:











Fönsterfoder är dock inte helt färdigmålat ännu som synes;)

Hipp hipp hurra för Alvin idag!!

Grattis på din 1-årsdag plutten!!

Massa kramar från oss!!







Vår.....

Kan det vara så mån tro att våren är här:)ser lovande ut iallafall, sol och värme.....Hoppas det håller i sig, vill inte inte ha någon mer snö nu. I fredags var jag in till stan med Erica, åt på captain Cook. Supergod mat men GIGANTISKA portioner så man orkade typ bara halva förrätten/varmrätten. Efter maten vart vi hämtade på stan av Crippe sen åkte vi hem till dem en stund innan vi tog en taxi ner på stan.

Där mötte vi upp grabbarna på Delwhinnies, tog ett glas vin och satt och surra lite innan vi gick vidare på plaza.

Var hemma kring halv 4 på morgonen och fick skjuts av Simon och hans snälla flickvän Lena:).

På lördagen for jag in till stan för att hämta lillan hos farmor, och sedan vart det bara hemmamys för oss medans pappan var på galej.

Full fart med husrenoveringen nu, hallgolv och golv i badrummet är bortrivet. Kaos minst sagt men som sagt den som väntar på något gott:). Sambon och svärfar gör iallafall ett toppenjobb.

För er som läst tidigare inlägg så skrev jag ju i förra veckan om att jag skulle testa en ny foundation/mascara. De har nu kommit och jag har provat dem. Foundationen var dessvärre lite för mörk men kommer defentivt behålla den tills man fått lite mer färg. La sig jättebra på huden och man blev inte torr eller så, mascaran var grym så den kommer jag nog köpa fler ggr. Smular inte, kladdar inte eller färgar av sig utan sitter där den ska.


Det var det inlägget det.

Grattis Mirran!

29 år idag...hoppas du får en fin födelsedag!

kramar från oss



Uppdatering LCHF...

Just det ja, nu är ju snart vecka 2 över med lchf. Har fuskat lite någon gång men inget allvarligt. Vågen står på minus 3 kg så nu är det bara 1 kg kvar då tills målet är nått.

Tänkte fortsätta nästa vecka med så ska jag sedan så smått smyga in med långsamma kolhydrater igen, dock i mindre mängder än tidigare för att man ska hålla sig fortsättningsvis på samma nivå.


Varit mätt och glad mest hela tiden, verkligen tokgod mat lchf. Men ikväll tummar vi inte på några principer utan blir vanlig mat på captain cook. :)

Snart lunch på jobbet och idag ska jag luncha med Sandra på bagis, blir sallad...MUMMA:)

Helg!

Snabb vecka detta, dock har jag ju varit hemma och vabbat 2 dagar ,men iallafall så tycker jag resterande dagar gått fort. Hemma är det full fart med renoveringen, snart är precis hela badrumsdelen nedriven de har nu rivit bort mattan och börjar med golvet.

Hitills har det enligt svärfar och sambon sett torrt och fint ut vilket ju är bra. Vi trodde det kunde vara en vattenskada bakom allt rat. Har ju varit fuktfläckar i taket och färg har släppt på en del ställen, men det var bara kondens tydligen.

Blir ett redigt stort badrum nu när man ser hur stor yta det rör sig om, härligt härligt och få plats med det man vill ha i form av duschhörna, badkar och plats för tvättmaskin/tumlare med:)

Ikväll blir det galej, Nelly ska till sin farmor och sova där inatt. Sambon ska på afterwork för att tacka av sina kollegor i teamet som skall splittras inom kort:(.

Så jag och Erica tar bussen in straxt efter 18 för att gå och äta på Captain Cook. Vad som händer därefter får vi väl se, kanske blir en tur på Olearys eller Plaza. We will se:)

Hoppas ni alla får en mysig helg!!


See you next week:)



Denna möbel skulle jag vilja ha i vårat badrum, vad tycks??









Test av nya produkter...IGEN:)

Nu har det börjat sina i sminksamlingen igen och behöver köpa på mig en ny mascara och foundation igen. Denna gång har jag valt att prova fler av Deborahs produkter.

Har tidigare provat high-tec mascaran från samma märke som ni kanske kommer ihåg, den gillade jag ju skarpt. Så nu tänkte jag prova en annan variant av deras mascaror. Denna heter extra volume sprint och skall både förlänga, ge volym och böj. Så vi får väl se om den håller vad den lovar. Vad jag tycker är bra med deras grejer är att de ger så mycket för pengarna. Mascarorna ligger mellan 99:- - 150:- typ men tål lätt att jämföras med Dior och andra toppmärken som ligger kring det dubbla prismässigt.

Sedan har jag även valt att prova en av deras foundations också, som lovar hålla 24 timmar samtidigt som den skall anpassa sig till pigmenten i huden och göra den jämnare samtidigt som den återfuktar. 149 bagis kostar den. Nåväl vi får se vad det slutgiltiga resultatet blir av denna testomgång, återkommer med resultatet!


 

GRATTIS SARA!!

Hoppas du får en bra födelsedag!!!!!









(bild lånad från Marita) ;)

Åter på jobbet....

Så då var man äntligen tillbaka på jobbet...Nelly har varit klen igen. Började med feber i helgen som övergick till rejäl slemhosta och snuva. Men nu är hon pigg och på banan igen.

På banan kan man väl kanske inte säga att vi är just nu, huset är på väg att få sig en rejäl makeover. Halva badrummet är nu nedrivet, kontorsfönstret borta och där har nu blivit en provisorisk ingång. Ytterdörren har flyttats från andra sidan huset och den väggen lagts igen.

Rörigt minst sagt men tror det kommer bli toppenfint när allt är klart:)och stort badrum tackar man ju inte nej till.

Håller nu på att kolla runt på lite inredning och så, finns mycket fint men också mycket dyrt. Nu har vi ju en viss budget att gå efter så man får se vad man hittar. Hittat en del fint på Bauhaus iallafall så det kan ju vara ett alternativ. Får se vad sambon tycker ,dock tror jag vi är hyfsat överens om svart/vitt.

Sen igår kväll bor vi nu hos svärfar, han lämnade sitt sovrum till oss han...snällt det nästan som hemma iallafall och lillan är nöjd:) Får se hur länge vi huserar där men nog blir det ett par veckor iallafall.

Nu har jag tagit tag i håret med, Mirran fick äran att hjälpa mig och rätt fritt med:)Vart någorlunda liknande i jämförelse med den första bilden i inlägget jag publicerat tidigare. Gäller bara att få fason på volymen med, lite svårt att hinna med på morgonen när man har bråttom;)

Skönt iallafall och bli av med lite tyngd, försvann ju iallafall en 15 cm:)









Ha en bra dag allesammans!!



Fredag!

Yes...äntligen helg. Skönt ska det bli med lite ledigt,dottern börjar dock visa tedenser till förkylning igen:(Legat och rosslat en hel del inatt. Bara hoppas, hoppas hon klarar sig ifrån några fler symptom.

Idag är det dag 5 med lchf, vågen visar drygt minus 1, 5 kg...inte helt orimligt men kan ju klart vara vatten som försvunnit med. Är lite piggare iallafall så det är ju ett gott tecken.

Igår åt vi clubsandwich till middag gjord på omelett runt istället för bröd. Supersmarrigt vart det och man blev tokmätt. Gjorde en röra på kyckling/bacon som fyllning och i botten sallad och tomat.

Blir resterna av det till lunch idag!:)

Blir nog en lugn helg detta skulle jag tro, inga planer just mer än att packa ihop allt inför flytten ner till svärfar i veckan. Vad ska ni göra??

kraaaaam


RSS 2.0