Ny vecka

Helgen gick fort som attan...som vanligt. Vi har ägnat dessa lediga dagar åt att stöka iordning hemma inför stundande renovering av badrummet. Röjt upp i förrådet nere i källaren, svärfar har hjälp oss med hyllor och så har vi packat om alla barnkläder,och annat som idag inte används.

Vart betydligt bättre med plats efter detta så nu ser det bra ut i källaren:). 

Redan nu till veckan kan det bli så att rivning av garderober/skåp i hallen påbörjas, därefter skall väggar rivas/slås ut för att få ett större badrum än det som är idag.

Ser verkligen fram emot det men kommer bli lite stök under perioden detta skall byggas. Eftersom lilltoan också kommer rivas och allt slås ut så innebär det att vi inte kommer kunna bo hemma under denna period utan får huseras hos svärfar under tiden.

Men när allt är klart blir det nog superbra.

I lördags fyllde ju Sandra år så då var vi dit på fika och lämna presenter åt både henne och Lucas. Spenderade även lördag kväll med henne, drack lite vin och sen vart det hastigt och lustigt så att vi hamna i en bil in till stan. Åkte med Carola, Åsa och Sara. Hamna på plaza och dansa lite sen hann vi även med en tur på O´Learys. En mycket trevlig kväll, vi tog sedan en taxi hem på natten och man var ju iallafall skapligt pigg igår när man vaknade;)

Nu får det dock bli lugnt med vin och annan alkohol de närmsta veckorna. Bestämde mig igår för att köra några veckor med LCHF igen. Vill ner 4 kg till önskad målvikt och det tänkte jag försöka mig på på dessa veckor iallafall. Sen påbörja träningen ordentligt för att bli lite starkare i kroppen med, något man snabbt märker man tappar sen man blivit ett par år äldre och fått barn, he he.

Hittade för övrigt en bra receptsida på nätet igår, där jag även tog middagsreceptet ifrån. Vart en supergod kycklinggryta med blomkålsmos. Vatten till detta att dricka såklart;)

Här har ni länken till sidan om ni är intresserade:


http://www.lchfrecept.com/


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0