Dag 4 med LCHF..

Halloj allesammans!Hoppas ni mår bra!?

Själv mår jag prima sånär som lite trötter men det är ju vanligt vad det sägs första dagarna med denna typ av kost. Sötsuget börjar dock släppa helt nu så antar blodsockernivån börjar hålla sig relativt jämn.

Har nu enligt vågen gått ner 1 kg, och tro det eller ej så syns det även. Främst då på byxor, lite lättare att knäppa knappen på jeansen nu utan att det stramar iallafall så det är ju positivt:)

Känns som det banar åt rätt håll iallafall, och maten ska man ju inte klaga på hur gott som helst.

Igår gjorde jag en lasagne men använde kål istället för pastaplattor, vart kanongott om än att jag missade koka dem riktigt mjuka. Aja man lär sig väl...till helgen tänkte jag att jag skulle ge mig på att baka ngt gott bröd om det nu finns någon fiberhusk på ica, tveksamt.

Idag kommer min lilla prinsessa hem igen, varit hos faster sin några dagar nu. Stackarn kommer dock hem till kaos med tanke på allt som rivits ,men men det blir bara över helgen sen flyttar vi ner till svärfar.

Längtar bara tills dess allt är klart nu, mycket som skall riva inte bara det med badrum utan kringliggande med. Väggen där stora ytterdörren är skall slås igen och kontoret rivas till viss del för att bli en tillfällig ingång tills dess den utbyggnaden är klar.

Ja som sagt kaos lär det bli ett bra tag framöver men i slutändan blir nog allt toppen:)

Snart var det helg igen...börjar närma sig påsk så sakteligen...ser ut som det kan bli ett påskparty i år igen...toppenförslag Evelina!:)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0