Sista dagen för veckan....

på jobbet idag. Sen bär det av hemåt några dagar, ska bli kul och få återse nära och kära igen. Senaste nytillskottet i lillans kusinskara har nu anlänt. Lilla Ines föddes den 10/2, och hon är sååååå fin. GRATTIS älskade syster med familj!

Så det blir en tur till Norrköping för att hälsa på när vi kommer hem. Ska också försöka hinna med en tur in till Katrineholm och hälsa på lite vänner.

Hoppas på att väglaget är under kontroll när man ska åka neröver, men som det ser ut ska det ju iallafall fortsätta vara kallt och det är ju alltid positivt.

Bilen ska bara fungera, det tar jag för givet. :)Förhoppningsvis blir det en ny en inom kort så man slipper vara orolig över om det ska hända något eller ej hela tiden:(

Just nu håller vi på och spanar på om det går att ta in en från Tyskland med mellanhand som fixar allt. Ser rätt lovande ut, men så få på marknaden som gått några hundra mil ,vilket verkar vara ett krav för import. Men men vi ser vart det leder framöver, och om det blir något passattillskott i familjen Jakobsson/Detlofsson eller ej.

Nej men då var det dags för eftermiddagens fikapaus på jobbet då...CIAO!


   Lilla Ines:)






Kommentarer
Sandra

åh, så söööt hon är!!! Grattis till Linda och familjen! Hoppas resan går bra ner för dig min vän, kör lugnt!!

Kraam

2011-02-15 @ 18:31:21
URL: http://snorpans.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0