Helgen.....

den gick fort men hunnit med en hel del ändå. :) I fredags vart det mys på hemmaplan med lillan. Beställde pizza och titta på tv. Sambon var på pokerkväll med grabbarna. I lördags var vi in till stan för att kolla några bilfirmor. Vi fick även provköra vår drömbil, demon av nya passaten.

 Sjukt fin bil, sambon vart lyrisk över att provköra;). Själv vågade jag inte, inte denna gång iallafall, he he. Men blir det så att vi vill ha en sån ja då ska jag självfallet köra innan några papper skrivs.

Det är en hel del och tänka på innan man fattar ett sånt beslut ,men efter vad vi räknat på hitills så kan det i slutändan kanske bli aktuellt iallafall. Skönt med skattebefriat 5 år, halverad bränslekostnad och kanske en fjärdedels kostnad för försäkring än hur det ser ut idag. Nåväl nog om det, får se hur det blir som sagt.  

Lördagkvällen spenderas delvis hos svärfar där vi kollade på lite hockey. Sen var vi och åt middag på La Prima(IGEN) inte bra med massa skräpmat. Men men ska bli bättring med sånt framöver:)Sen gick jag och Jenny till Sara där vi tittade på schlagern. Go Danny!!hans låt var riktigt bra....

Vid 1-tiden gick vi vidare för ett stopp hos Sandra och co. Satt och surra en stund..när kl var 2 hade vi tankar på att dra oss hemåt men så vart inte fallet. Då vart det vidare transport till Ingela och Anders där vi vart kvar till 5!!!Så man var inge vidare pigg igår morse när man vaknade 9 och inte kunde somna om:(Men det var det värt, himla trevligt så tack Sandra/Jocke, Ingela/Anders och Sara för den kvällen!:)

När man hade piggnat till skapligt igår gick vi ut hela familjen, slutade med korvgrillning och lunch ute hos Petra och Jonasson. Supermysigt och skönt att sitta ute när man inte var toppenpigg just. Var egentligen tänkt att vi skulle gått på lille Leos födelsedagskalas med, men lillan kunde inte sova något på dagen och var jättetrött. Så vi fick hoppa det denna gång tyvärr:( Men han fick iallafall en snygg polispyjamas av Nelly i present:) 

Angående den pågående bloppisen så har jag nu ytterligare en klänning till försäljning. Den är plommonfärgad,storleken är 36 och den är endast använd 2 ggr. Supersnyggt fodral i satintyg. Dock en aningen stor 36 så sitter nog bäst på en 36/38.

Pris för denna: 100:- (se bifogad bild)

Ha d gott allesammans!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0