Jobb igen...

och semestern över för denna gång. Veckorna går otroligt fort. Vi hann iallafall åka hem en vecka och träffa släkt och vänner. Varmt och soligt väder mest hela perioden, sånär som på någon åskskur.

 Utöver det har vi mest hållit till på hemmaplan, en del stök i huset och ett par dagar tillbringades även i greningen.

Var ut en kväll på stråket, eller ja kan tolkas olika...vi kom aldrig in i något tält utan när vi stått ute i spöregn en halvtimme hade vakten bestämt sig för att stänga när vi kom fram till entrén. Surt minst sagt men vi tog en sväng på g3 istället ,och dansade lite:)

Badrummet har dragit ut rejält på tiden, men nu är det igång igen och skall förhoppningsvis kaklas till veckan som kommer.

Sen ska det tapetseras om i lillans gamla rum då vi ska byta rum med henne, vårt var för litet för sängen.

Sista semesterveckan man hade så var vi till IKEA och inhandlade lite nytt, så det ska bli kul att få upp allt sen när det mesta är iordning igen.

Helgen som var tillbringades med dottern hemma, älsklingen for till fäviken och kalasade. Men på lördagskvällen var jag hos Sandra några timmar och surrade och drack vin. Trevligt och alldeles lagom:)

Ikväll blir det till att måla fönster och påbörja iordningställandet av Nellys rum, sen händer nog inte mycket mer idag. Imorgon däremot blir det kiosktjänst på IP, tack snälla Sara som ställer upp och håller mig sällskap!!:)


Ha det gott allesammans!
       
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0