En arbetsdag kvar...

Sen helg, wieeeee:)På fredag blir det nog stök med maten inför lördagen, funderar på att göra en stek och ta med, om man inte hittar något annat alternativ. Min kära lergryta är toppen för det, blir nästan alltid bra.

Verkar som min klänning hinner fram ändå,på väg nu enligt posten och borde delas ut imorrn. Bara hoppas den passar. Någon som vet hur Elise Ryanklänningarna brukar vara i storlek?

Tog en S för man vill vara säker på att den passar upptill men efter lchf har det försvunnit 4 kg och det försvinner ju inte alltid där man vill att det ska försvinna kilon:(Nåväl håller tummarna för att den passar, annars får man väl sälja den vidare. Tradera you know....toppen;). Har denna vecka sålt en klänning och ett par jeans, bättre det än att det inte kommer till användning.

Badrumsbygget hemma går framåt, nu är i princip hela golvet lagt(grunden) samt vattenrör draget. Vad jag längtar tills allt är klart, lillan med. Hon frågar varje dag om vi inte ska åka hem, tror hon saknar sitt rum och alla sina grejer lillpluttan.

Men ju bra hos farfar med där hon har ett helt lekrum för sig själv, så går nog ingen nöd på henne iallafall.

Planer för nedervåningen hemma fortgår, det nya tv-rummet skall ju inredas. Soffan som stått uppe i sällskapsrummet ska ner då den i princip inte används och ersättas med två clubfåtöljer och ett mindre bord istället tänkte jag.

Då kontoret blivit ersatt och skall fungera som hall/kapprum framöver istället så får datorn också flytta ner. Försöka hitta någon bättre möbel för denna med som inte tar så mycket plats och ändå fungerar som förvaringsplats också.


Något sånt här?:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0