Åter på jobbet....

Så då var man äntligen tillbaka på jobbet...Nelly har varit klen igen. Började med feber i helgen som övergick till rejäl slemhosta och snuva. Men nu är hon pigg och på banan igen.

På banan kan man väl kanske inte säga att vi är just nu, huset är på väg att få sig en rejäl makeover. Halva badrummet är nu nedrivet, kontorsfönstret borta och där har nu blivit en provisorisk ingång. Ytterdörren har flyttats från andra sidan huset och den väggen lagts igen.

Rörigt minst sagt men tror det kommer bli toppenfint när allt är klart:)och stort badrum tackar man ju inte nej till.

Håller nu på att kolla runt på lite inredning och så, finns mycket fint men också mycket dyrt. Nu har vi ju en viss budget att gå efter så man får se vad man hittar. Hittat en del fint på Bauhaus iallafall så det kan ju vara ett alternativ. Får se vad sambon tycker ,dock tror jag vi är hyfsat överens om svart/vitt.

Sen igår kväll bor vi nu hos svärfar, han lämnade sitt sovrum till oss han...snällt det nästan som hemma iallafall och lillan är nöjd:) Får se hur länge vi huserar där men nog blir det ett par veckor iallafall.

Nu har jag tagit tag i håret med, Mirran fick äran att hjälpa mig och rätt fritt med:)Vart någorlunda liknande i jämförelse med den första bilden i inlägget jag publicerat tidigare. Gäller bara att få fason på volymen med, lite svårt att hinna med på morgonen när man har bråttom;)

Skönt iallafall och bli av med lite tyngd, försvann ju iallafall en 15 cm:)

Ha en bra dag allesammans!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0