yes..det närmar sig

Då var det onsdag då, på fredag smäller det. Vet inte hur länge man tjatat om denna kryssning men är verkligen tokpeppad för detta. Lagom till detta har man dock åkt på en dyngförkylning...men det ska nog gå bra och kalasa iallafall:)

Inte hänt så mycket denna vecka, mest bara rullat på. Nu har dock den efterlängtade tvättmaskinen kommit så vi har kunnat begrava våran "tvättbjörn" nu. Helt sjukt vilken skillnad det var med den nya. Istället för 3 maskiner med  tvättbjörnen kan jag nu köra detta i en omgång i den nya. Snacka om tids och energisparande. Dessutom var den galet tyst och tvättprogrammen inte alltför långa. Så jag är mer än nöjd, min "lilla" vän spelar tom en liten avslutstruddilut när maskinen är klar(ha ha ha skrattade gott och det igårkväll när man helt plötsligt hörde musik från källarplan)

Den kommer nog hålla flertalet år får vi hoppas. Idag ska vi till stan en vända, älskling skulle kolla nya kläder och jag skulle behöva köpa lite smågrejer med, men det blir väl säkert mer än det om jag känner mig själv rätt. Mirran skulle även ta tag i håret på mig och Ante med, ville ju slinga och klippa mig så får se om det blir idag då eller imorgon.

Bjuder på en liten bild från förra årets kryssning, en påminnelse till deltagarna om hur kul vi hade det.



Kommentarer
Maja

*Vila i frid Tvättbjörnen ;)



Hahaha men fy fan alltså!

2010-09-29 @ 13:53:47
URL: http://http://siljelin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0