Åter....

på jobbet igen. Lillfisan är mycket piggare så fick åka på dagis idag, superglad för det hon älskar ju det stället:). Lyckligtvis hade vi tur som synes denna gång, fler som blivit betydligt sämre av det där satans höstviruset som går. Hon fick "bara" hög feber en natt, var lite kulen på tisdagen, trött och ville inte äta ordentligt.

Men igår börja man känna igen henne igen, dvs en piggare, mer pratglad och busig tjej:). Nu hoppas vi det får förbli så å att det inte blir någon svacka framöver. Vi är lite småklena vi också men verkar inte som det vill bryta ut ordentligt så vi kör på som vanligt.

Snart helg igen då, veckorna går ju så himla fort...börjar närma sig kryssning nu och gu va man längtar. Ska bli superkul, hoppas dock vi klarar oss undan några höststormar och att det förblir skapligt lugnt på vattnet.

Nu har vi snart ett nytt tak hemma, svärfar och älskling håller på å jobbar för fulla muggar...komemr bli himla fint och annorlunda mot förut. Då "bara" fasaden" och ny färg på resterande del av kåken så har man som ett helt "nytt" hus. Förväntansfull minst sagt...

Ne nu hade jag inget mera på hjärtat för tillfället:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0