Tesupé nalkas....

Jajjemen då var det snart dags för den årliga tesupén på byn då. På lördag närmare bestämt, blir förhoppningsvis lika kul som vanligt:)Som det verkar ser det ut att bli kalas hemma hos oss på kvällen innan. I somras på storsloken var det ju bara ca 50 pers ute på våran gård, he he:)Mycket trevligt och lugnt vart det trots allt folk. Middagen är ju kl 18 på kvällen på lördag så det blir väl ingen längre vistelse hos oss men iaf kan ju bli skoj.

Då var vintern här då....eller åtminstone på väg. Lite snö kvar än och kallt om nätterna och på morgonen. Plockade fram vinterjackan för några dgr sedan och det var ju välbehövligt i kylan. Jag hoppas på lite mer snö till helgen så man slipper va som bambi på hal is med högklackat, he he. Får väl se om det slår in.

Snart fyller våran lilla plupp 2 år.....alltså guud vad tiden går fort. Hon är stor vår lilla tjej. Surrar och hittar på bus i ett. Ord har blivit till meningar och hon förstår så mycket. Mammas och pappas skatt minsann. Det blir barnkalas på klockarvägen så inbjudningar på gång!:)

Bjuder på en bild från hasselmon, lillan och hennes nya "idol" Silje!:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0