ännu en vecka till ända

Yes då var det helg igen, huuh vilken vecka. Mycket och göra och full fart hela dagarna igenom. Var som sagt på jobbresa till Stockholm i veckan, tisdag-onsdag. Var jättekul och intressant och vi mådde mer än gott på hotellet jag och Anna. Bodde på Clarion Hotel Sign om någon vet vart det ligger:). En gigantisk glasbyggnad med jättefina rum. Nybyggt så det var verkligen fint inrett och så.

På tisdagskvällen gjorde vi stan en vända eller nja man kanske inte kan kalla det så. Vi gick iallafall runt i stan i ca 2 timmar och bara strosade. Letade matställe men vi blev så ambivalenta pga det gigantiska utbudet att vi fick svårt att bestämma oss för vart vi skulle äta. Efter mycket om och men hamna vi iallfall på någon chinarestaurang som väl var sådär ,men man fick ju sig en öl iallafall:)Efter det vart det hotellet igen, sängen och kollade lite film innan man däckade av trötthet. Hotellfrukosten var toppen, fanns det mesta i matväg som flera sorters yoghurt, bröd, äggröror, bacon, färsk frukt och juicer. Man behövde inte ens hämta kaffe själv utan de serverades vid borden:)Grett!

Då var det fredag igen och i helgen händer nog inte så mycket, är så himla trött så jag tror nog det bara blir till och va hemma och mysa med familjen. Ska väl hinna med en del städning och tvätt i helgen dock, mindre kul men det måste ju göras.

Trevlig helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0